TÂLHĂRIE la Spitalul Judeţean: Hoţul a AGRESAT şi un angajat al SPITALULUI!

TÂLHĂRIE la Spitalul Judeţean: Hoţul a AGRESAT şi un angajat al SPITALULUI!

Tâlhărie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni. În încercarea de a scăpa, hoţul l-a agresat pe proprietarul bunurilor furate, dar şi pe un angajat al unităţii medicale care a intervenit pentru a-l prinde. Bărbatul a fost până la urmă reţinut, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, în data de 21 octombrie, în jurul orei 15.35, în timp ce se afla în camera 413 din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Ion Sebastian R. a furat dintr-un portmoneu suma de 80 de euro şi 9 bonuri valorice de tip „cheque dejeuner”, aparţinând lui H.C., fiind surprins de proprietarul bunurilor imediat după comiterea faptei. Acesta a încercat să-l reţină pe hoţ care pentru a-şi asigura scăparea l-a agresat pe păgubit, dar şi pe un angajat din cadrul spitalului, reuşind să fugă.

„Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au înaintat instanţei de judecată propunerea de arestare preventivă a lui Ion Sebastian R., pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Judecătorii au admis propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.