Campus de antrenament al Villarreal la Arad. Cine și cum poate participa (VIDEO)

Campus de antrenament al Villarreal la Arad. Cine și cum poate participa (VIDEO)

Clubul de fotbal spaniol Villarreal a anunțat deschiderea unui campus de antrenament în orașul Arad.

Campusul, organizat în colaborare cu ACS Fortuna Arad, este destinat jucătorilor si jucătoarelor de fotbal din Transilvania și din zonele limitrofe, cu vârsta cuprinsă între 7 si 14 ani, care se vor putea bucura de fotbal și se vor antrena sub îndrumarea celor mai buni antrenori de la „Submarino Amarillo”.

Campusul va fi organizat în Complejo Deportivo Fortuna Arad. Sesiunile de antrenament se vor desfășura între 6 și 9 iunie 2024, zilnic de la ora 9 la ora 14. Prețul de participare este de 1450 de lei / copil. Rezervările se pot face completând formularul de pe site-ul clubului spaniol. Atenție, locurile sunt limitate!

Antrenamentele se vor desfășura după metodologia și programa staff-ului tehnic al Cantera de Villarreal CF.

Participanții se vor antrena în progresie tehnico-tactică având oportunitatea de a-și îmbunătăți condiția fizică. Toți participanții vor primi echipamentul oficial al campusului Villarreal CF (tricou și pantaloni). 

De remarcat, că la ceremonia de încheiere fiecărui participant i se va înmâna câte o diplomă personalizată iar doi dintre cei mai buni participanți vor primi dreptul de a participa la turneul Villarreal Yellow Cup Summer, făcând parte din echipa care va fi selectată pentru vara anului 2025.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.