Când normalitatea devine excepție. Firmă de catering, dată drept exemplu pozitiv de inspectorii sanitari

Când normalitatea devine excepție. Firmă de catering, dată drept exemplu pozitiv de inspectorii sanitari

Normalitatea a ajuns să fie dată drept exemplu de inspectorii sanitari arădeni care în ultima perioadă au luat „la puricat” firmele de catering din Arad găsind numeroase nereguli și dând amenzi de zeci de mii de lei.

Una dintre fimele verificate recent face excepție, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Arad dând-o drept exemplu de „așa da”.

„Într-una din cele patru unități controlate de inspectorii sanitari în data de 16 septembrie, condițiile igienico-sanitare prevăzute de legislația în vigoare erau respectate, unitatea neprimind nici un fel de avertisment sau contravenție. Astăzi dorim să prezentăm imagini din această locație pentru a arăta publicului, și în special celor care dețin unități de tip restaurant/fast-food/catering, că se poate ca totul să fie în regulă, această unitate fiind un exemplu demn de urmat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de DSP Arad.

„De asemenea, săptămâna trecută v-am informat despre o unitate căruia i s-a dat o sancțiune contravențională de 16.000 lei și care risca suspendarea activității dacă nu își remedia neregulile în termenul de trei zile dat de inspectorii sanitari. În data 14 septembrie s-a constatat, în urma recontrolului, că o parte din deficiențe au fost remediate. Ca urmare, dorim să vă prezentăm imagini și din această locație, pentru a sublinia încă o dată ideea că respectarea regulilor de igienă sanitară poate să fie realizată, deoarece la urma urmei sănătatea consumatorilor este cea mai importantă. Din păcate, în unele locații este nevoie de sancțiuni contravenționale pentru rezolvarea problemelor care nu ar trebui să existe de la bun început”, se mai precizează în comunicat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.