Când se va RENUNȚA la MASCĂ în spațiile publice. ANUNȚUL premierului și VESTEA BUNĂ pentru RESTAURANTE

Când se va RENUNȚA la MASCĂ în spațiile publice. ANUNȚUL premierului și VESTEA BUNĂ pentru RESTAURANTE

Premierul Florin Cîţu a declarat că după atingerea pragului de vaccinare de 70% se poate lua în calcul renunţarea la purtatul măștii în spaţiile publice, transmite Realitatea PLUS.

De asemenea, prim-ministrul a mai anunțat că restaurantele care au tot personalul vaccinat ar putea rămâne deschise, indiferent de rata de incidenţă înregistrată în localităție în care se află.

„Pentru restaurante am propus, nu este o decizie luată, discutăm, ca dacă îşi vaccinează tot personalul, să fie deschişi tot timpul şi că nu mai fie legaţi de rata de incidenţă. Poate să fie deschis cu 5% din capacitate, dar să nu mai fie legaţi de rata de incidenţă. Să nu mai fie dacă are tot personalul din acea unitate vaccinat. Restaurantul în care tot personalul este vaccinat ar putea avea un statut special”, a declarat Florin Cîţu.

În opinia premierului și companiile mari din România ar trebui să-şi vaccineze personalul, pentru a scăpa de focarele de coronavirus.

  1. […] post Când se va RENUNȚA la MASCĂ în spațiile publice. ANUNȚUL premierului și VESTEA BUNĂ pentru R… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.