CĂPITAN de echipă sportivă recunoaște că este gay!

CĂPITAN de echipă sportivă recunoaște că este gay!

Un sportiv de performanță, ba chiar căpitan de echipă, în vârstă de 27 de ani a devenit oficial primul jucător de rugby din Marea Britanie care îşi recunoaşte înclinaţiile homosexuale.

Keegan Hirst (FOTO), tatăl a doi copii, a acordat un interviu publicației „Sunday Mirror” în care mărturisește că s-a simţit prea „macho” ca să recunoască de la bun început acest lucru.

 

Keegan Hirst

Căpitanul echipei Batley Bulldogs, echipă aflată în cel de-al doilea eşalon valoric al Rugby League, a dezvăluit soţiei sale motivele pentru care a părăsit-o, mult mai târziu, după ce a văzut că aceasta se învinovățea că au ajuns la divorț.

Pilierul a povestit că se simțea prea macho ca să fie homosexual, dar a realizat că a fost atras de bărbaţi încă de când avea 15 ani. El a dezvăluit că soţia lui se considera vinovată că au ajuns la divorţ şi a simţit că trebuie să îi spună adevărul. „Ştiam că ea nu are nicio vină, nu mai puteam suporta gândul că se învinovăţeşte sau că nu ştie de ce am părăsit-o. Asta mă sfâşia. Nu a spus nimic la început. I-am explicat de ce şi ce simt, a fost o scenă emoţionantă şi am început amândoi să plângem. A fost incredibil de greu, dar pentru mine a fost ciudat pentru că m-am simţit eliberat”, a spus Hirst.

Foto: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.