Care este cel mai potrivit parfum de designer pentru dumneavoastră?

Care este cel mai potrivit parfum de designer pentru dumneavoastră?

Știați că industria parfumurilor din reprezintă 2,5% din industria cosmetică? Este adevărat! Femeile și toți ceilalți își iubesc parfumurile de lux.

Două mărci de parfumuri de lux pe care mulți oameni le adoră sunt Versace și Gucci. Totuși, aceste parfumuri de designer decadente pot fi greu de ales între ele. Dacă sunteți indecis între aceste două mărci de parfumuri, vă putem ajuta. Să aruncăm o privire la ce trebuie să știm despre un parfum Versace vs. parfum Gucci în această confruntare epică.

Parfum Versace

Versace a fost fondat la sfârșitul anilor 1900 și continuă să fie unul dintre brandurile de modă de top din întreaga lume. Compania este născută și crescută în Italia și este un simbol al luxului în întreaga lume.

Versace a lansat primul său parfum în 1982, la doar câțiva ani după ce compania și-a deschis porțile. De atunci, a continuat să creeze o serie de parfumuri delicioase care sunt populare în întreaga lume.

Prețul pe care îl veți plăti pentru o sticlă de parfum Versace va varia în funcție de aromă, dacă este pentru bărbați sau femei și de cât de mare este sticla. Veți găsi parfumuri Versace în multe magazine de parfumuri. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să obțineți oferte excelente prin cumpărarea online.

Când vine vorba de un parfum Versace pentru femei, există o mulțime de parfumuri din care puteți alege. Cu toate acestea, niciunul nu aduce un miros atât de dulce și delicios precum parfumul Bright Crystal Absolu al companiei.

Acest parfum încântător este o întorsătură a clasicului Bright Crystal, dar nu este mai puțin fermecător. Este un parfum dulce, floral, cu un aer sofisticat, dar cu un parfum tineresc. În acest parfum Versace, veți găsi note de rodie, yuzu, lotus, bujor, bujor, magnolie, zmeură și gheață. Baza parfumului aduce, de asemenea, o notă de chihlimbar, mosc și lemn de Acajou pentru un parfum cu adevărat unic.

Alegerea parfumului pentru bărbați Versace preferat va fi dificilă, având în vedere că există atât de multe parfumuri bune. Totuși, una dintre alegerile noastre de top este Eros Eau de Parfum Versace.

Acest amestec incredibil de parfum exprimă pasiune, putere și senzualitate, de unde și numele său. Eros are ca omonim pe zeul grec Eros, despre care se spune că te face să te îndrăgostești cu o săgeată.

Eros conține un amestec complicat de lămâie și mandarină, cu mărul dulce și dulce la început. Cu toate acestea, în inima acestui parfum, veți găsi Ambermax, salvie și geranium. Apoi, ascunse sub toate aceste arome senzuale se află vetiver haitian, patchouli, lemn de santal, vanilie și lemn de cedru din Virginia. Amestecul este cu adevărat amețitor și reprezintă un accesoriu sexy pentru garderoba oricărui bărbat.

Parfum Gucci

Gucci este o companie de designer ceva mai veche, care există încă de la începutul secolului XX. Compania, ca și Versace, este o afacere italiană care a devenit cunoscută ca un simbol al luxului și stilului.

În ciuda istoriei sale îndelungate, Gucci a lansat primul său parfum abia în 1974, când a debutat cu Gucci No. 1. Parfumul a fost un succes răsunător, iar compania a început rapid să creeze și mai multe parfumuri.

Astăzi, veți găsi o mulțime de parfumuri Gucci. De fapt, există un număr impresionant de 107 parfumuri în gama Gucci. Acest lucru lasă o mulțime de opțiuni chiar și pentru cei mai pretențioși dintre patronii de parfumuri. Un parfum Gucci este puțin mai scump decât parfumul Versace, dar merită prețul.

Puteți achiziționa parfumuri Gucci fie în magazinele de vânzare cu amănuntul, fie vizitând un retailer online. În ambele cazuri, puteți obține niște parfumuri uimitoare și puteți găsi adesea reduceri bune.

Este greu de ales un singur parfum Gucci pe care să îl etichetăm ca fiind cel mai bun pentru femei, deoarece există atât de multe parfumuri bune. Cu toate acestea, din moment ce trebuie să alegem, va trebui să punem Gucci Memoire D’Une Odeur în fruntea listei noastre.

Gucci Memoire este un parfum delicios și transcendent, care prezintă ingrediente uimitoare care se îmbină bine între ele. Designerul parfumului, Alessandro Michele, a creat o adevărată capodoperă în acest parfum.

Parfumul conține mușețel roman, iasomie și coral indian, mosc și lemn nobil. În profunzime veți întâlni, de asemenea, lemn de cedru și lemn de santal, cu doar o notă de vanilie. Femeile care își doresc un parfum matur și sexy nu pot da greș cu Memoire. Este parfumul perfect pentru o fermecătoare sofisticată care este gata să captiveze lumea.

În ceea ce privește cel mai bun parfum Gucci pentru bărbați, suntem din nou prinși între ciocan și nicovală. Există o mulțime de parfumuri uimitoare pentru bărbați din care puteți alege!

Cu toate acestea, un parfum Gucci pe care noi îl considerăm imbatabil este Guilty Cologne de la Gucci. În ciuda numelui, atunci când purtați acest parfum suntem siguri că vă veți simți oricum, dar nu vinovat.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.