Pompierii arădeni au salvat peste 200 de oi rămase izolate în urma revărsării Crișului Alb (UPDATE, FOTO + VIDEO)

Pompierii arădeni au salvat peste 200 de oi rămase izolate în urma revărsării Crișului Alb (UPDATE, FOTO + VIDEO)

Intervenție extrem de dificilă pentru pompierii arădeni în această seară, aceștia se luptă să salveze mai multe oi rămase blocate, în urma inundațiilor, pe un teren viran din apropierea orașului Sebiș.

Pompierii militari intervin în aceste momente pentru salvarea unui număr de aproximativ 200 de oi, rămase blocate pe un teren viran din apropierea orașului Sebiș, în urma revărsării râului Crișul Alb.

Pentru misiune acționează forțe și mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad cu două autospeciale de primă intervenție și comandă, două bărci, un echipaj SMURD pentru protecția personalului propriu și o autospecială de lucru cu apă și spumă (utilizată în vederea asigurării iluminatului pe timpul intervenției), încadrate cu 10 subofițeri.

Pentru evacuarea oilor este necesară traversarea zonei inundate, aproximativ 300 de metri pătrați, având adâncimea apei de aproximativ 1.5 metri.

UPDATE: După mai bine de 10 ore de muncă susținută a pompierilor militari arădeni, intervenția fiind îngreunată de condițiile meteorologice nefavorabile, pompierii au evacuat în siguranță 212 oi.

Misiunea s-a încheiat cu succes sâmbătă dimineața, la ora 5,45.

Foto + video: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.