Care este situația canalizării în localitățile Horia, Mândruloc şi Cicir

Care este situația canalizării în localitățile Horia, Mândruloc şi Cicir

Consilierul local Francisc Kempf consideră că nu există niciun motiv plauzibil pentru ca primarul Crişan să îi lase pe cetăţenii din Horia, Mândruloc şi Cicir fără canalizare.

Iar asta în anul 2018, în condiţiile în care edilul susţine de fiecare dată când are ocazia că Vladmirescu este o comună europeană, spune Kempf.

„Este cu adevărat ciudată situația în care se află locuitorii unei comune cu cel mai mare buget din județ, după municipiul Arad și câteva orașe, dar și cu taxe și impozite extrem de mari. Cu toate acestea, la un pas de municipiul Arad, condițiile de trai pentru unii concetățeni de-ai noștri sunt de-a dreptul inacceptabile. Da, o spun cât se poate de răspicat, primarul Crişan era dator să rezolve de multă vreme problema canalizării la Horia, Mândruloc şi Cicir. Alți primari din judeţ pot să  introducă rețeaua de canalizare în localitățile lor, atât pe fonduri europene, cât și pe fonduri guvernamentale. Exemplele sunt multiple şi culmea, nu ţine nici măcar de culoarea politică ci de minimum de respect faţă de cetăţenii comunelor. Ghioroc, Beliu, Fântânele sau Seleuș, Vinga, Sintea Mare sunt doar câteva astfel de cazuri în care primari, nu neapărat PSD, au reuşit prin fonduri europene sau programe guvernamentale precum PNDL2, să acceseze sumele necesare unei astfel de investiţii. Doar la Vladimirescu primăria stă şi ridică din umeri. Trebuie să accentuez cu toată obiectivitatea: Domnule Crişan sunteți depășit de situație. Iar acest lucru, din păcate, afectează grav dezvoltarea comunei, afectează grav cetățenii care la 30 de ani dela Revoluție nu beneficiază încă de toate utilitățile: gaz, asfalt, canalizare etc.”spune preşedintele PSD Vladimirescu, consilierul local Francisc Kempf.

Foto: arhivă

Loading...
  1. NEAMTULE TU ESTI DEPASIT DE SITUATIE .SUNT PROECTE DEPUSE PENTRU FINANTARE ,DAR CONTEAZA CULOAREA POLITICA .TU ESTI PERSOANA CARE PUNE BETE IN ROATE LA PARTID.MINTI CU NERUSINARE .

    Raspunde
  2. KEMPF dezinformezi ca de fiecare data .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.