Care este temperatura și umiditatea optimă pentru păstrarea trabucurilor

Care este temperatura și umiditatea optimă pentru păstrarea trabucurilor

Indiferent daca este vorba despre un fumator experimentat sau despre un fumator novice, orice pasionat de trabucuri se va confrunta cu problema depozitarii trabucurilor, odata ce colectia depaseste ceea ce ei pot fuma in mod rezonabil in cateva saptamani.

Stocarea trabucurilor la nivelul corect al temperaturii si al umiditatii este cruciala pentru longevitatea acestora, iar mentinerea ambelor poate fi o provocare.

Cand vine vorba de stocarea trabucurilor, fie intr-un humidor mic de birou, fie intr-un humidor mare, acestea trebuie sa pastreze conditii similare celor in care trabucurile au fost produse, adica un mediu cald si umed.

Temperatura optima pentru pastrarea trabucurilor este de 20 – 21 de grade Celsius si 65% – 70% umiditate relativa. Acest mediu stabil va pastra tutunul in stare excelenta pentru o lunga perioada de timp, astfel incat sa va puteti bucura de trabucurile preferate ori de cate ori doriti, fara a va face griji cu privire la daunele cauzate de insescte sau mucegai.

Un aspect foarte important este ca trabucurile sa fie achizitionate din locatii certificate, unde acestea sa fie tinute in conditii optime, in caz contrar, inca de la achizitie, acestea pot fi uscate. Lux Gift este un magazin online certificat, de unde se pot achizitiona trabucuri importate din Cuba, Republica Dominicana sau Nicaragua.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.