Luptă INTERESANTĂ pentru fotoliul de primar, la Sântana. Cine i-ar putea lua locul lui Daniel Tomuța

Luptă INTERESANTĂ pentru fotoliul de primar, la Sântana. Cine i-ar putea lua locul lui Daniel Tomuța

Alegerile locale de anul acesta se anunță interesante și la Sântana, acolo unde primarul în funcție, Daniel Tomuța, va avea un contracandidat cât se poate de serios.

Acesta din urmă vine de la USR, care o propune pe Oana Toma, de profesie notar public, pentru a candida la funcția de primar. Potrivit informațiilor noastre, Oana Toma este un candidat redutabil, cu șanse reale de câștigare a alegerilor.

Desigur, fiind primar în funcție, Daniel Tomuța pleacă cu prima șansă în alegeri, dar eventualitatea unui tur II i-ar amenința serios poziția.

PSD ar putea merge și el pe mâna unui candidat deloc de neglijat: Viorel Enache, un fost primar al orașului, cu destule realizări în spate.

Nici posibilul candidat al ALDE nu este de neglijat, sursele noastre sugerându-ne să-l introducem în sondaj pe Raul Ferician.

Lista e deschisă și până la alegeri ne-am putea trezi și cu alte nume.

Până atunci, start vot!

Rezultate
Sondajul se va încheia luni, 3 februarie 2020, la ora 8.

 

  1. Hop top si io vreau sa fiu primar.. chiar daca simpatizez usr-ul ..Oana Toma pare a fi un fel de Irina 2 dar pare sa aibe ceva scoala in plus..prea cu nasu pe sus imi pare ca este trebuie multa convingere sa pun votul pe ea…
    Daniel nu cred ca este destul de dur..mniezoul lor de lucrări de mântuială pai daca tu esti sef la tine in curte tu dai cu pumnul în masă..Dacă tu nu poti angajeaza un diriginte de șantier CAPABIL.. mama lor de drumuri lunare.. alte nominalizări nu mai aveti?

    Raspunde
    • Madalin,ptr a descrie o persoana trebuie sa o cunosti.Oana este o persoana foarte sociabila si amabila, iti recomand sa stai de vorba cu ea si te vei convinge.Iar in legatura ca pare nu stiu cum …tu ai raspuns mai devreme prin commentul tau. Un líder de echipa trebuie sa fie drept,direct,onest …o echipa de succes este condusă de un líder puternic,iar Oana Toma este acel lider. O zi bună.

      Raspunde
  2. Dac din moşi strămoşi 27 ianuarie, 2020, 1:45 pm

    Acest sondaj pare să agreeze pnl-istilor…nu? Din moment ce si membrii Pnl Arad pot vota 😅🤣🤣🤣se pare că acesta va fi un sondaj autentic….lăsati o mai usor că o sa depasiti numarul votantilor total ai orasului Sântana. Fff relevant când poti vota de 3 ori intr o zi😋😂🤣🤣🤣. Mai bine ati fi facut un reportaje ,despre faptul cum fără a se convoca tot consiliul local s,a votat in numele tuturor….o demitere a unui presedinte de club,club al orasului .nu al PNL Sântana. In fine …să vedeti artificii la primarie ,in sfârsit un sondaj in care conduc sondajul😂😂😂😂

    Raspunde
    • Mergi si te pisa ca esti palid, bai coate goale!

      Raspunde
      • Dac din moşi strămoşi 27 ianuarie, 2020, 2:44 pm

        După comentariul tau este clar ,ce fel de educatie aveti 😎😎✌😂😂😂probabil nici daca te mai nasti de 10000 de ori nu o sa poti avea valoarea acestor coate goale!

        Raspunde
    • Lafel ca sondajul de pe usr santana. Cine il creează acela va fi favorit… si acolo pe facebook doar au drept de vot si copiii oricine are un cont de facebook. Frectii la picior sunt voturile astea oamenilor!

      Raspunde
  3. Frectie la picior cu voturile astea. Cică poti vota zilnic… păi ce vot e asta ?

    Raspunde
  4. Daniel Tomuta PRIMAR!!!
    Cine mai ii și Oana să-l dam la o parte pe primarul nostru?!?!
    Plus ca am văzut toți PESEDISTII în USR din păcate!

    Raspunde
    • 😂😂😂sincer ma amuză …acest comentariu…in primul rând psd isti in Usr ,sunteti prost informată,in viziunea dumneavoastra cine nu e de acord cu Tomuta ,ori e psd ist in Usr ,ori viceversa 😂,am inteles stimata doamna …dar nu uitati că primarul si consilierii sunt in serviciul comunitatii care i a votat,iar daca comunitatea doreste o schimbare aceea schimbare va veni….Domn primar ,daca l doriti luati l acasa nu e nici o problema!!😂😂😂Noi votăm schimbarea! IN ACEST CAZ OANA TOMA!! 💪💪😎😎✌

      Raspunde
  5. Doar un „orb” sau un rău intenţionat nu vede realizările lui Tomuţa. Poate mulţi dintre admiratorii USR-şti uită că pînă în 2012 îşi cam rupeau maşinile pe drumurile din localitate. Deci schimbarea de care vorbesc USR-ştii e produsă de mult. Ăsta e doar
    un exemplu.

    Raspunde
    • Făcute în batjocură, da. Orice șofer din Sântana se va plânge de calitatea drumurilor. Am ajuns să ne lăudăm cu asfaltari în timp ce alte orașe din județ sunt la ani lumina distanță de noi când e vorba de infrastructură. Nu vorbește nimeni de faptul că jumătate din km de șosea erau proiecte aprobate din 2011. Ce s-a făcut în mandatul 2016-2020 ? Acuma pe sfârșit de mandat se mai aruncă câte un os „săracilor” pentru că există pericolul de a pierde „tronul”. Din păcate ăștia suntem. Ne mulțumim cu mărunțiș și uităm de toate promisiunile care s-au făcut.

      Raspunde
  6. USR = PSD VARIANTA 2020!

    Raspunde
  7. Trebuie sa va gânditi oameni buni fiindca actualul primar nu a facut nimica bun in al doilea mandat decat sa deie spitalul care promitea ca il va deschide si la dat pe gratis pana in 2021 la finul sau acum vrea să-l puna tot pe finul sau presedintele clubului de fotbal , angajari masive in primarie pe banii nostrii si tot asa . Oare nui prea mult

    Raspunde
  8. cresc votantii ca ciupercile aici…

    Raspunde
  9. Sunt curios daca prin minune o sa iasa doamna Oana Toma primar cum o sa fie la finalul mandatului ei, nu la început ci la final..cum o sa se planga lumea ca nu a facut nimic la fel cum se plange de fiecare primar si nu numai. Nu sunt de acord cu faptul ca Daniel Tomuta nu a facut nimic, problema e alta ca oamenii vad doar lucrurile negative si le evidențiază, asta duce la faptul ca niciun primar nu e bun si nici nu va fi daca gandim doar asa si observam doar asa..

    Raspunde
    • Ca un simplu rāspuns la afirmatia dumneavoastra ,cel putin serviciile din primarie vor merge ca ceasul elvetian dacā iese doamna Oana primar.Dacā îi va face pe angajatii primāriei sā lucreze la fel de bine si eficient ca angajatii dumneaei.deja va fi un câstig ptr oras si cetāteni. Sā nu mai vorbim cā dacā îsi fixeazā o tintā nu se lasā pânā nu o îndeplineste .Deci sā vedem peste 4 ani dacā veti mai spune ceva!! O zi bunā sā aveti!

      Raspunde
  10. in curand vor fi mai multe voturi, decat numarul de locuitori ai orasului.

    Raspunde
  11. Pentru ca se poate vota din 27 Ianuarie pana in 03 Februarie in fiecare zi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.