Care sunt cărțile ce ți-au schimbat viața? Vino să povestești despre ele la o nouă ediție a clubului de lectură „O carte pe lună”

Care sunt cărțile ce ți-au schimbat viața? Vino să povestești despre ele la o nouă ediție a clubului de lectură „O carte pe lună”

Cel mai cool club de lectură arădean, „O carte pe lună”, a ajuns deja la a VII-a ediție! Ideea aparține Giorgiei Harasim, care a lansat acest eveniment în Timișoara, fiind adus în orașul nostru de către doi tineri mari amatori de cărți, Norbert Szucs și Alice-Catrinel Pușcașu.

Primele ediții s-au desfășurat la librăria Cărturești, iar odată cu venirea verii, întâlnirile lunare s-au mutat pe terasa Nerv de pe faleza Mureșului, lângă Perla.

În data de 31 august, joi, pasionații de lectură sunt invitați de la ora 18:30 la terasă pentru a povesti despre cărțile care le-au schimbat viața. Fie că este vorba o poveste frumoasă, beletristică, biografii sau cărți de dezvoltare personală, dacă și-au pus amprenta asupra existenței tale, atunci merită să le împărtășești și altora!

„O carte pe lună” se desfășoară într-un cadru relaxat, unde fiecare poate vorbi liber despre cărțile preferate, este locul de unde te și simți bine, dar ai și ocazia de a învăța multe lucruri noi. Participarea este gratuită, iar mai multe informații se pot găsi aici: https://www.facebook.com/events/1943882302292444/

Începând cu luna septembrie organizatorii pregătesc o surpriză pentru participanți!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.