Florin Galiș, președintele ALDE Arad: „Nu abdicăm de la ideile noastre”

Florin Galiș, președintele ALDE Arad: „Nu abdicăm de la ideile noastre”

ALDE este fidel principiilor sale politice de sorginte liberală, exprimate încă la finele anului trecut, prin intermediul Pactului Național de Investiții, se arată într-un comunicat de presă al liberal-democraților.

Pactul propus atunci viza un model economic bazat pe investiții, care să cuprindă cinci domenii-cheie, în speță educația, infrastructura, sănătatea, agricultura și energia.

În pofida atacurilor venite din partea opoziției, care consideră că investițiile au fost uitate în prima jumătate din anul 2017, în detrimentul cheltuielilor cu salariile respectiv asistența socială, ALDE dă asigurări că nu este nici pe departe așa. „Vrem să îi asigurăm pe români că nu abdicăm de la ideile noastre, conform cărora un accent deosebit trebuie pus pe investiții. Inițiativa privată, crearea de noi locuri de muncă, sprijinirea capitalului autohton, oprirea exodului tinerilor – toate acestea au fost și vor continua să fie o prioritate pentru noi”, subliniază Florin Galiș, președintele ALDE Arad.

În paralel cu măsurile benefice privitoare la salariații din sectorul public și privat, precum și la pensionari, traiul acestora din urmă îmbunătățindu-se continuu și în perspectiva unei legi momentan în lucru, preconizată a fi finalizată în cursul lunii viitoare, activitatea antreprenorială reprezintă o direcție importantă a programului de guvernare ALDE.

„Suntem și ne dorim să rămânem consecvenți electoratului nostru de dreapta. Vom susține pe mai departe interesele întreprinzătorilor, aceștia având nevoie de stabilitate și predictibilitate economică, dar și de un mediu investițional prielnic. Mă refer atât la situația existentă în țară cât și la cea din Arad unde, din păcate, se pierd proiecte prețioase pentru urbea în care trăim iar edilul-șef, profitând de apatia în care a căzut orașul, îl conduce în mod păgubos, dictatorial și omite un lucru esențial: că este în funcție pentru a-i servi pe arădeni, nu pentru a fi servit, pe toate căile, de către aceștia”, concluzionează Florin Galiș.

 

Loading...
 1. ALDE, voi nu sunteti partid de dreapta sau liberal,voi sunteti o gasca de oportunisti si folositi termeni economici pe care nu-i stapaniti deloc, prima data se fac investitii productive care genereaza valoare adaugata inclusiv noi locuri de munca, cresterea salariilor nesimtite la bugetari , precum si a pensiilor nesimtite nu genereaza valoare adaugata

  Raspunde
 2. voi nu aveti idei,voi mintiti poporul.

  Raspunde
 3. Apropo, infrastructura ati spus ca face parte din asa zisul <> NE SPUNETI CAND TERMINATI PASAJELE MINCINOSILOR?

  Raspunde
 4. Mă papagalule mănânci rahat ca de obici. Voi nu reprezentați pe nimeni sunteți o gaşcă de oportunişti nemernici si atât.

  Raspunde
 5. Trebuie sa recunoastem ALDE este totusi un partid serios de dreapta.

  Raspunde
 6. Pactul National de Investitii in viziunea ALDE: salarii si pensii nesimtite, cresterea numarului bugetarilor ,jefuirea banului public,plecarea capitalului strain financiar si bancar, cresterea de taxe si impozite, cresterea inflatiei si nu in ultimul rand plecarea populatiei active din tara

  Raspunde
 7. Mai ald-istilor , scapati rapid de specialistul in falimente numit ( Papa ) Galis ! ALDE merita sa fie condus in Arad de un om de afaceri de succes , cu experienta zonala si nationala , deci … Purcaru – presedinte !

  Raspunde
 8. glumiti cu purcaru.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.