Carte de Codoleanţe şi permanenţă la sediul Asociaţiei Amicii Regelui Mihai. Slujbă de pomenire la Catedrală

Carte de Codoleanţe şi permanenţă la sediul Asociaţiei Amicii Regelui Mihai. Slujbă de pomenire la Catedrală

Trecerea la cele veşnice a Majestăţii Sale Regele Mihai I constituie o pierdere enormă pentru toţi românii, a afirmat Tiberiu Alexandru Dekany, copreşedinte al Asociaţiei Amicii Regelui Mihai.

„Ne aflăm în momentul de faţă (n.r. – marţi, 5 decembrie) la sediul central al Asociaţiei Amicii Regelui Mihai din municipiul Arad, unde facem cele de trebuinţă în vederea acţiunilor viitoare. Vom lua legătura cu Arhiepiscopia Aradului în vederea stabilirii unui program de slujbe religioase, pentru a ne putea ruga pentru sufletul Majestăţii Sale”, a declarat Tiberiu Alexandru Dekany.

Asociaţia Amicii Regelui Mihai va asigura o permanenţă la sediul central din Arad (strada Lucian Blaga, la numărul 13), până la data funeraliilor Majestăţii Sale. „La sediul Asociaţiei va fi deschisă o Carte de Condoleanţe, astfel încât toţi cei care vor dori să îşi exprime gândurile să poată veni să le aştearnă în paginile acesteia”, a spus copreşedintele Asociaţiei Amicii Regelui Mihai. Acesta a menţionat că o delegaţie numeroasă va participa la funeraliile Majestăţii Sale care vor avea loc la Curtea de Argeş. „Asociaţia ce îşi are sediul central la Arad, având filiale în alte peste 400 de localităţi din întreaga ţară, va participa la funeralii cu o delegaţie numeroasă, alcătuită atât din reprezentanţi ai filialelor, cât şi din partea din partea Biroului Permanent din Arad”, a precizat Tiberiu Alexandru Dekany.

De remarcat, că astăzi, de la ora 12, va avea loc o slujba de pomenire in Onoarea Majestății Sale Regelui Mihai I al României, de către Înalt Prea Sfințitul Timotei Seviciu Arhiepiscopul Aradului, la Catedrala Ortodoxa de la Podgoria, a mai anunţat copreşedintele Asociaţiei Amicii Regelui Mihai.

Foto: Captură TV Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.