Arădenii, fără „brazi de Crăciun”!? O singură piaţă din judeţ şi una din municipiu, AUTORIZATE pentru comercializarea acestora

Arădenii, fără „brazi de Crăciun”!? O singură piaţă din judeţ şi una din municipiu, AUTORIZATE pentru comercializarea acestora

Cu trei săptămâni înainte de Crăciun, pieţele Aradului şi cele din localităţile judeţului nu au autorizaţii pentru comercializarea de brazi, riscând amenzi uriaşe atât cei care le administrează cât şi comercianţii.

Potrivit informaţiilor noastre, în momentul de faţă doar Piaţa Obor, din municipiul Arad, şi piaţa din Pâncota deţin autorizaţii de la Garda Forestieră Oradea în vederea comercializării de material lemnos (categorie în care intră şi „brazii de Crăciun”).

„Noi am cerut şi am primit această autorizaţie, pentru a veni în sprijinul celor care comercializează «brazi de Crăciun». Îi anunţăm pe această cale că în piaţa din Pâncota pot să-şi vândă marfa fără nici un fel de probleme”, a declarat Dan Pocrişer, primarul oraşului Pâncota, pentru NewsAr.ro.

Pentru a evita sancţiunile, administratorii pieţelor din municipiu şi din localităţile judeţului trebuie să solicite, de urgenţă, Gărzii Forestiere Oradea (căreia îi sunt arondate competenţe şi pe raza judeţului Arad) eliberarea autorizaţiilor pentru comercializarea de material lemnos.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.