Cărțile bazate pe întâmplări reale sunt, deseori, cele mai captivante! Hai să povestim despre ele la „O carte pe lună #14”

Cărțile bazate pe întâmplări reale sunt, deseori, cele mai captivante! Hai să povestim despre ele la „O carte pe lună #14”

Clubul de lectură „O carte pe lună” a împlinit în februarie un an de când s-a lansat și la Arad, la vecinii timișoreni desfășurând-se deja de peste patru ani.

Pentru luna martie, organizatorii au propus ca temă: Cărți bazate pe întâmplări reale. De cele mai multe ori, când citim o carte bazată pe fapte reale, ni se pare cu atât mai interesantă și captivantă.

Fie că e o dramă, un jurnal de călătorii sau pur și simplu o poveste de viață, când știi că lectura pe care tocmai ai citit-o e scrisă de cineva sau despre cineva care a trecut în realitate prin acele întâmplări, este cu adevărat fascinant.

Așadar, dacă ai citit o astfel de carte, hai să povestim despre ea joi, 29 martie, de la ora 18:30, în Irish Pub (în spate la Biserica Roșie). Participarea este gratuită, iar discuțiile vor fi, așa cum deja v-ați obișnuit, libere și informale.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2038986539704803/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.