Căruță spulberată de un autoturism pe DN79. Patru persoane au ajuns la spital

Căruță spulberată de un autoturism pe DN79. Patru persoane au ajuns la spital

Un accident rutier produs între un autoturism și un atelaj hipo a avut loc, vineri seara, între localitățile Nădab și Șimand.

„În urma accidentului în care au fost implicate șapte persoane, au fost rănite 4 persoane dintre care trei conștiente și cooperante, iar una în stare de inconștiență. În urma evaluării medicale, patru victime (conducătorul atelajului hipo și trei persoane care se aflau în acesta) au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Șoferul și pasagerii autoturismului nu au solicitat îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

„În seara zilei de 24 februarie, în jurul orei 19.57, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Satu Mare, pe DN 79, între localitățile Șimand și Nădab, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo. În urma impactului au fost rănite patru persoane, acestea fiind transportate la spital, în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul autovehiculului nu se afla sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.