Casă lovită de TIR, la Nicolae Bălcescu. Traficul rutier ÎNTRERUPT pe DN 7!

Casă lovită de TIR, la Nicolae Bălcescu. Traficul rutier ÎNTRERUPT pe DN 7!

Remorca unui TIR a intrat într-o casă pe DN 7, în localitatea Nicolae Bălcescu, precizează reprezentanţii Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

„Traficul rutier este întrerupt pe DN7 Arad – Deva, pe raza localităţii arădene Nicolae Bălcescu, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri. Semiremorca unuia dintre acestea a lovit o casă. Conform primelor informaţii primite, nicio persoană nu a fost rănită grav”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic.

„Accidentul a avut loc pe raza localităţii Nicolae Bălcescu. Remorca goală a unui autotren care circula dinspre Arad spre Deva a intrat în balans, într-o curbă, pătrunzând pe contrasens unde s-a izbit de un TIR care circula regulamentar. În urma impactului, autotrenul lovit de remorcă a fost proiectat în anexa unei case situate pe marginea drumului. Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime. Traficul în zonă este blocat, până la eliberarea carosabilului”, a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.