A început NEBUNIA Ghioroc Summer Fest! (GALERIE FOTO)

A început NEBUNIA Ghioroc Summer Fest! (GALERIE FOTO)

Liga Studenţilor din Universitatea „Aurel Vlaicu” şi Uniunea Studenţilor din România, în parteneriat cu Primăria Comunei Ghioroc, au inaugurat în weekend-ul care a trecut cel de-al patrulea sezon de Ghioroc Summer Fest.

La eveniment a fost prezent şi primarul comunei Ghioroc, Corneliu Popi-Morodan. De altfel, inaugurarea oficială a evenimentului a fost făcută de primar, doi dintre membrii Ligii Studenţilor, Paul Boeriu şi Cazimir Formanek, şi preşedintele ligii studenţilor, Cosmin Băhnean.

Vremea nefavorabilă nu a pus piedici, concertul de sâmbătă seara adunând o mulţime de tineri (şi nu numai) pe plaja Lacului Ghioroc. Chris Mayer şi Mossano au încins atmosfera până la orele dimineţii, alături de ei mixând şi Dj Ninho, dj-ul rezident al Ghioroc Summer Fest.

Duminica frumoasă a adus un public numeros pe plajă, pentru care au fost organizate demonstraţii de zumba şi un campionat de volei.

„Dacă nu aţi ajuns în weekend-ul care a trecut, au mai rămas încă opt săptămâni de distracţie şi muzică, sport, concursuri şi premii şi de alte multe surprize şi evenimente. LSUAV vă asteaptă pe plaja Lacului Ghioroc pentru ca tu şi prietenii tăi să aveţi o vară de neuitat. Evenimentul este organizat de LSUAV şi USR, pentru că «MUTĂM DISTRACŢIA DE PE LITORAL MAI APROAPE DE TINE!»”, au precizat organizatorii.

 

  1. destrabalare sub clar de luna 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.