Cătălin Juncan, despre culisele preluării UTA-ei, Meszar și Falcă. Ultimul „s-a crezut baronul Neuman” (VIDEO)

Cătălin Juncan, despre culisele preluării UTA-ei, Meszar și Falcă. Ultimul „s-a crezut baronul Neuman” (VIDEO)

Cătălin Juncan, omul de afaceri arădean stabilit în Statele Unite ale Americii, a povestit în podcastul Flacăra Roșie, moderat de Romulus Dubăț, cum a ajuns să facă parte din grupul de investitori care a dorit să preia UTA dar a fost refuzat de gruparea Meszar.

De la împrumutul acordat clubului pentru plata salariilor și până la creionarea unui proiect care ar fi dus UTA la un alt nivel decât veșnica luptă pentru salvarea de la retrogradare, Cătălin Juncan a povestit culisele evenimentelor care au animat suflarea roș-albă în ultimii doi ani.

Toate detaliile, inclusiv despre întâlnirea cu fostul primar Gheorghe Falcă, au fost oferite de Cătălin Juncan în podcastul de mai jos:

  1. Respect pt acest investitor cu UTA in suflet !

    Raspunde
  2. pacat ca asemenea oameni sunt tinuti departe de UTA de niste parveniti si impostori neica nimeni rupti in cur

    Raspunde
  3. Sa nu va suparati,dar acest Falca are perfecta dreptate .El este baron,cu litere mari,dar nu poate purta numele Neuman. Eventual Dinu Paturica,pentru ca daca nu ar fi fost o persoana ca Seculici,el ar fi fost un ingineras aciuit prin Arad. A avut noroc cu mariajul,iar acum e pe cai mari,dar barom…Insa se apropie scadenta.

    Raspunde
    • Când vine scadența? O așteptăm cam de mult, drept dovadă, cred că nu va veni niciodată. Atâta timp cât pnl-ul va conduce Aradul și județul. Din păcate.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.