Câteva accesorii pentru a face din Samsung Galaxy S9 un „aparat foto” mai performant

Câteva accesorii pentru a face din Samsung Galaxy S9 un „aparat foto” mai performant

Tuturor ni se pare destul de stânjenitor să rugăm pe cineva să ne facă o poză, iar în mare parte din timp acestea oricum nu ies bine. Fiecare își cunoaște cel mai bun unghi și ceea ce îl avantajează și ar fi mult mai simplu dacă pur și simplu ne-am putea face poze singuri. Într-adevăr, ne putem face selfie-uri, dar acestea nu sunt tot timpul genul de poze pe care ni le dorim. Un Samsung Galaxy S9 vine dotat și cu temporizator, dar pentru a face poze cu acest mod de fotografiere este nevoie de un supot înalt și, din nou, efectul obținut poate să nu fie cel dorit. Dacă dorești să îți faci poze foarte rapid și simplu, fără a mai fi nevoie să ceri ajutorul cuiva, îți enumerăm mai jos câteva accesorii pe care le poți folosi cu Samsung Galaxy S9. Cu siguranță fotografiile tale se vor îmbunătății și vor arăta exact cum îți dorești.

1. Trepied

Primul lucru pe care trebuie să te gândești să îl achiziționezi pentru Samsung Galaxy S9 este un trepied. Acesta te ajută să stablizezi telefonul pentru a obține fotografii clare. Indiferent dacă fotografiați peisaje sau portrete, un trepied vă va îmbunătății considerabil calitatea imaginilor. De asemenea, trepied-ul poate fi folosit pentru a realiza autoportrete folosind modul temporizator, pentru că vă poate oferi unghiul de care aveți nevoie. Trepiedele pentru telefoane au devenit din ce în ce mai diverse. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți opta pentru un trepied cu picioare flexibile. Aceste tipuri de trepiede picioarele relativ scurte și necesită un alt suport. Partea bună este că pot fi transportate foarte ușor și se pot mula și pe obiecte rotunde. Celelalte tipuri de trepiede sunt cele ajustabile, extensibile, care sunt foarte utile și practice. Acestea sunt exact ca și trepiedele pentru camerele de fotografiat doar că sunt pentru telefonul tău.

2. Lentile

Un alt accesoriu must-have care îți va schimba complet calitatea imaginilor sunt lentilele. Poți adăuga diverse lentile clip-on pentru Samsung Galaxy S9 și vei vedea cum opțiunile tale de fotografiere se înmulțesc. De la lentile macro, la cele wide și cele fisheye, există lentile făcute pentru un anumit tip de telefon și altele ce sunt realizate universal pentru a se potrivi orcărui model. Important este să le achiziționezi și să experimentezi cu fiecare în parte pentru a înțelege ce face fiecare și cum le poți folosi pentru a obține efectul dorit. Găsești o multitudine de astfel de lentile, fie separat, fie ca set. Tot ce trebuie să faci este să fii dispus să te joci.

3. Telecomandă bluetooth

Aceast accesoriu combinat cu un trepied și Samsung Galaxy S9 reprezintă pachetul perfect pentru autoportrete. Tot ce trebuie să faci este să potrivești telefonul pe trepied, să conectezi telecomanda la Samsung Galaxy S9 și să pozezi. În momentul în care consideri că fotografia va fi pe placul tău pur și simplu apasă pe buton și gata. Vei putea să îți faci fotografiile perfecte pentru rețelele de socializare fără a mai fi nevoie să apelezi la alte persoane.
Toate aceste mici dispozitive îți pot ușura ”munca” și o pot face mai distractivă, mai rapidă dar și mai calitativă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.