CĂUTA PRIN GUNOAIE ca să-și întrețină familia. Ce A GĂSIT într-o zi, A TRANSFORMAT-O într-un model căutat

CĂUTA PRIN GUNOAIE ca să-și întrețină familia. Ce A GĂSIT într-o zi, A TRANSFORMAT-O într-un model căutat

Ana dos Santos Cruz este o tânără de 23 de ani, mama unui băiețel de 3 anișori, care pentru a-și întreține copilul era nevoită – până nu demult – să sorteze gunoaie, după ce iubitul ei a fost închis pentru trafic de droguri.

De curând, tânăra a primit o șansă extraordinară, după ce a returnat cecuri în alb, în valoare de 52.000 de lire sterline unui spital din Brazilia. Documentele fuseseră aruncate din greșeală, iar Ana le-a găsit într-un plic aruncat într-un sac de plastic.

Cecurile aparțineau unui spital unde erau tratați bolnavi de cancer – Barretos Cancer Hospital, iar tânăra a mărturisit că nu a avut de gând nici o clipă să își însușească banii, pacienții având mai mare nevoie de ei. Cecurile în alb reprezentau donații pentru spital. Gestul tinerei nu a trecut neobservat. Dovada ei de altruism a determinat conducerea unui supermarket s-o angajeze pentru a apărea într-o reclamă, iar de atunci primește noi oferte.

„Este un vis devenit realitate. Obișnuiam să trec neobservată, dar acum oamenii îmi cer autografe și toți vor să vorbească cu mine pe Facebook. Fiul meu spune că sunt frumoasă și adoră să vadă poze cu mine pe stradă”, a spus Ana, care de curând s-a înscris la școala serală pentru a-și completa studiile.

Foto: mirror.co.uk

  1. Saraca fata…totusi, se pare ca oamenii care nu au stiu sa ofere cel mai mult…foarte frumos gestul ei, bine ca macar a primit si ea o sansa de la viata. Nimeni nu ar trebui sa fie nevoit sa caute in gunoaie ca sa isi intretina familia

    Raspunde
  2. Asa e, Maura. Din pacate lumea e naspa

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.