Primarul Zăbraniului, REVOLTAT, după ce era să facă accident: „M-am SĂTURAT de CJ și firmele lor de casă“

Primarul Zăbraniului, REVOLTAT, după ce era să facă accident: „M-am SĂTURAT de CJ și firmele lor de casă“

Astăzi, în comuna arădeană Zăbrani are loc ruga satului, un eveniment la care a acceptat invitația de participare și o delegație din Germania. Primarul Marian Toader trebuia să îi întâmpină pe aceștia, dar nu a mai ajuns datorită unui accident care se putea termina nefericit. „Nu se mai poate așa ceva, sunt extrem de nemulțumit. La ieșirea din Aluniș spre Zăbrani am dat cu mașina într-o groapă nesemnalizată iar două dintre cauciucurile mașinii mi-au explodat. Acum aștept un trailer să vină să mă remorcheze, iar în aceeași situație mai sunt două autoturisme ce au pățit exact la fel. Acum șase luni s-a turnat aici astfalt, dar acum a fost decapat, dar nimeni nu s-a gândit să semnalizeze aceste gropi. Asta e munca celor de la Consiliul Județean, m-am săturat de ei și de firmele lor de casă abonate la lucrările publice. Mă gândesc cu groază la oamenii care vor veni din județul Timiș prin Neudorf, pentru că acolo drumul este și mai rău. Nu este posibil așa ceva în anul 2015!“, ne-a declarat Marian Toader.

Drumul dintre Zăbrani și Fântânele a intrat în reparații în urmă cu un an, reparații care s-au finalizat acum șase luni. Dar, din câte se pare, calitatea acestor lucrări nu a fost una foarte bună, unul dintre principalii acuzatori fiind chiar primarul Zăbraniunului, Marian Toader.

  1. da-le Mariane! pana mai ai in cine, ca nu e departe sfarsitul finalului la CJA. Ca nimeni nu mananca cu doua guri si nu … cu doua instrumente.
    Caprioara dungata

    Raspunde
  2. Mariane se pare ca iar ai primit ordin de la Falconetty sa iesi la atac impotriva lui Iotcu. Asa e cand esti catelul lui Gogu.

    Raspunde
  3. Ai dreptate ALEXXXX…..

    Raspunde
  4. Mariane când munceai la PECO nu erai tare in clanta. Acum la ordinele lui Falcă lovești inIotcu ?

    Raspunde
  5. Ha, bine ca isi da seama si asta de starea proasta a drumurilor. Cand primarii si consilierii judeteni ai PSD spuneau tocmai lucrurile astea, astia de la PNL se ascundeau si ziceau ca sunt minciuni. In sfarsit i s-au deschis si lui Toader ochii!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.