CAZ CUTREMURĂTOR! Fetiță de opt ani, OBLIGATĂ de MAMA ei SĂ FACĂ SEX pentru mâncare

CAZ CUTREMURĂTOR! Fetiță de opt ani, OBLIGATĂ de MAMA ei SĂ FACĂ SEX pentru mâncare

Un caz cutremurător a revoltat opinia publică din România. O femeie, mama unei fetițe de numai 8 ani și-a batjocorit copila trimițând-o să facă sex pentru a procura mâncare. Micuța accepta orgiile la care era supusă crezând că astfel face un bine familiei și asigură mâncare pentru mama și frățiorii săi, de 3 luni, respectiv 5 ani.

Mama copilei, împreună cu o mătușă a micuței au trimis-o în mod repetat pe fetiță la domiciliul unui bărbat de 59 de ani din Botoșani, care, după ce abuza sexual de micuță le trimitea pachete cu alimente. Inițial, doar bărbatul a fost reținut de polițiști, însă, ulterior s-a aflat cine se afla în spatele faptelor îngrozitoare.

Astfel, Procurorii din cadrul Parchetului din Botoșani le-au adus în fața instanței pe cele două femei, mama denaturată a copilei și mătușa acesteia, care au primit mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pentru faptele lor.

Se pare că, în trecut, și mama fetiței ar fi întreținut relații sexuale cu bărbatul de 59 de ani în schimbul unor pachete cu alimente.

Fetița de 8 ani se află acum la centrul de primire al Centrului de Asistență Socială și Protecția Copilului din Botoșani. În ceea ce-i privește pe cei doi frățiori mai mici ai fetiței, aceștia vor fi încredințați unor asistenți maternali.

Cele două femei își vor petrece următoarele 30 de zile în arestul poliției urmând să fie trimise în judecată de procurori odată cu finalizarea anchetei.

Foto: botosaneanul.ro

  1. Oribil , nu era. mai bine sa dea copii la orfelinat ?! Cum. se poate ierta asa ceva ?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.