INCREDIBIL/ O companie aerienă ÎȘI CÂNTĂREȘTE pasagerii. Ce pățesc SUPRAPONDERALII!

INCREDIBIL/ O companie aerienă ÎȘI CÂNTĂREȘTE pasagerii. Ce pățesc SUPRAPONDERALII!

O companie aeriană a decis să-i cântărească pe pasageri odată cu bagajele acestora. Rațiunea este una simplă, din punct de vedere al reprezentanților companiei: vor să afle greutatea pasagerilor înainte de a le permite să se urce la bordul aeronavelor pentru a nu mai permite aglomerarea curselor efectuate cu avioane mici.

Uzbekistan Airways a anunţat că toţi pasagerii vor trebui să se urce pe un cântar, cu bagajele lor, după ce au făcut check-in.

Cântare speciale ale companiei au fost deja instalate în zonele de la terminalele de plecări, iar pasagerii vor fi împărţiţi în trei categorii, la cântărire: bărbaţi, femei şi copii.

Având în vedere că vizaţi sunt supraponderalii, compania, care îşi are sediul în Taşkent (Turcia), a promis să nu dezvăluie greutatea pasagerilor.

Această măsură ar însemna că unele persoane supraponderale ar putea fi excluse din cursele aglomerate, dacă este depăşită greutatea limită.

Compania a transmis că este nevoie să se ştie greutatea pasagerilor şi a bagajelor acestora, mai ales în cazul avioanelor mai mici.

Sursa: Daily Express

Foto: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.