Caz INCREDIBIL la Arad! HOŢUL salvat de PĂGUBIT de la ÎNEC

Caz INCREDIBIL la Arad! HOŢUL salvat de PĂGUBIT de la ÎNEC

Cazului pentru care a fost solicitată intervenţia jandarmilor marţi, 21 iulie i se potriveşte perfect zicala „roata se întoarce”.

De obicei hoţul are un aer de superioritate faţă de victimă în momentul în care îi sustrage bunurile şi apoi se face dispărut. Hoţul din cazul nostru însă, identificat ca fiind un tânăr de 17 ani pe nume Adrian G., a trebuit să îşi calce pe orgoliu şi să se lase salvat, printr-o răsturnare oarecum comică de situaţie, chiar de către cel pe care l-a furat.

Păgubitul a solicitat intervenţia unui echipaj al jandarmeriei în zona Podgoria din municipiul Arad, deoarece în timp ce se afla pe o bancă în parc, un tânăr i-a smuls din mână telefonul mobil. Proprietarul telefonului a încercat să-și recupereze bunul sustras, însă cel care i l-a luat s-a aruncat în lacul Pădurice. Observând că hoţul nu știe să înoate, proprietarul telefonului, ajutat de o altă persoană, l-a scos pe acesta din apa lacului și l-a adus la mal.

Tânărul, domiciliat în oraşul Nădlac şi care locuieşte fără forme legale în municipiul Arad, a fost nevoit să suporte, pe lângă măsurile legale care s-au luat împotriva sa pentru săvârşirea infracţiunii de furt, şi jena faţa de cel de la care a vrut să fure, devenit acum, salvatorul său.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.