Româncă UMILITĂ în Marea Britanie: „NU TOATE ROMÂNCELE SUNT PROSTITUATE!”

Româncă UMILITĂ în Marea Britanie: „NU TOATE ROMÂNCELE SUNT PROSTITUATE!”

O româncă, absolventă a Facultății de criminologie și științe medico-legale din cadrul Universităţii din Hull, a fost umilită în Marea Britanie, din cauza naționalității sale. Tânăra de 22 de ani și-a făcut o rezervare online, pentru ea și iubitul ei, la un hotel din Ferensway (Hull), însă, a fost refuzată după ce personalul de la recepţie a aflat că tânăra este din România.

Alecsandra Puflea a mers la recepția hotelului Holiday Inn Express și a încercat să se cazeze în data de 6 iulie. După ce tânăra și-a prezentat actul de identitate, angajata hotelului i-a spus sec: „Ne pare rău, dar nu acceptăm români”.

 

Românca a făcut plângere la poliţie, unde a aflat a care este motivul pentru care a fost refuzată: personalul hotelului a crezut că tânăra este prostituată.

„A fost o experienţă groaznică şi destul de şocantă. S-a uitat la actul meu de identitate şi a spus că nu pot să stau în hotel. Am încercat să-i arăt carnetul britanic de şofer, însă a spus că nu pot să stau în hotel deoarece sunt din România. Eram foarte nedumerită şi nu am înţeles de ce ar face asta. Erau alţi clienţi care stăteau în jur şi am fost foarte jenată şi nu vreau să îmi fie ruşine din cauza țării din care provin”, a povestit Alecsandra Puflea.

Reacţia angajaților Holiday Inn Express vine după ce hotelul a introdus o politică de verificare a oaspeţilor despre care se crede că ar putea fi implicaţi în activități ilegale. Asta, după ce mai multe românce foloseau camerele hotelului pentru activităţi de prostituţie.

„Nu toate româncele sunt prostituate, este un procent foarte mic”, a mai spus mâhnită tânăra.

Organele de ordine anchetează acum cazul. Oamenii legii au transmis că reprezentanţii hotelului i-au cerut scuze tinerei din România şi îşi revizuiesc politica de acceptare a clienţilor.

Foto: telegraph.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.