CAZ ȘOCANT: O adolescentă dintr-un centru de plasament S-A SINUCIS de dorul mamei

CAZ ȘOCANT: O adolescentă dintr-un centru de plasament S-A SINUCIS de dorul mamei

O adolescentă de 14 ani care locuia într-un centru de plasament din Dolj şi-a pus capăt zilelor după ce a fost luată de Direcţia pentru Protecţia Copilului din sânul familiei care a crescut-o timp de 11 ani. Fata nu a mai suportat durerea despărţirii şi s-a sinucis, spânzurându-se de o țeavă de gaze.

Cristina a locuit timp de 11 ani la asistentul maternal, însă, în urmă cu trei ani, a fost adusă înapoi în centrul de plasament. Şi asta pentru că femeia care o avea în grijă a fost diagnosticată cu hepatita C şi i s-a retras deptul de a profesa. Asistentul maternal a demonstrat în instanţă că analizele sunt greşite, însă, cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Dolj nu au vrut să-i mai dea fata în grijă. Adolescenta s-a simţit abandonată, iar de atunci a intrat într-o depresie din care nu a mai putut ieşi.

Ea a premeditat totul, iar înainte să îşi pună capăt zilelor le-a spus, cu zâmbetul pe buze, colegelor de la centrul de plasament ce are de gând să facă. Nimeni, însă, nu i-a dat crezare. Cristina, însă, a scris un bilet de adio în care spunea că se sinucide din cauză că nu este lăsată să se întoarcă acasă. Apoi, a recurs la gestul extrem.

Poliţia a demarat o anchetă, pentru a stabili condiţiile în care eleva de 14 ani ani s-a sinucis.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.