Caz STRANIU: Un copil NU MAI SIMTE foamea şi setea!

Caz STRANIU: Un copil NU MAI SIMTE foamea şi setea!

Un copil de 12 ani suferă de un an de o boală pe care medicii nu au putut-o diagnostica. Totul a început în 14 octombrie 2013, zi în care copilul și-a dat seama că senzațiile de foame și sete dispăruseră, potrivit „wfmynews2” și „USA Today”. El s-a simțit rău, fiind gata să leșine.

Părinții l-au dus imediat la spital, unde medicii au descoperit o infecție bacteriană la plămânul stâng. În principiu, specialiștii au considerat că, odată vindecat, îi va reveni pofta de a mânca și de a bea. După ce a depășit însă boala, Landon a continuat să nu simtă foamea și setea.

„Ceva s-a întâmplat în acea noapte. S-a trezit așa și încă nu și-a revenit”, spune tatăl său, Michael, potrivit agerpres.ro.

De atunci, părinții lui Landon își petrec ziua amintindu-i că trebuie să mănânce pentru a nu leșina. Zecile de vizite la tot atâți specialiști de-a lungul și de-a latul țării nu au fost de folos.

Aflați în imposibilitatea de a pune un diagnostic în cazul acestui tânăr care a pierdut aproape 20 de kilograme, medicii au apreciat că ar putea fi vorba despre o boală extrem de rară și necunoscută.

Curios, dar Landon afirmă că se simte bine, deși, potrivit părinților săi, își petrece cea mai mare parte a zilei în pat, din cauza oboselii.

Surse: Realitatea TV, Agerpres

Foto: www.nydailynews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.