ELECTORAL/ Suporter, caut echipă

ELECTORAL/ Suporter, caut echipă

Vă propunem următorul exercițiu de imaginație: UTA și Poli Timișoara decid să fuzioneze. Spre aparenta fericire a arădenilor, denumirea noii echipe va fi UTA. UTA însă va avea sediul în Timișoara. Culorile clubului vor fi alb-violet. Meciurile se vor juca la Timișoara. Sponsorii și managementul va fi asigurat de vechea Poli în proporție covârșitoare. Doar căpitanul va proveni de la vechea echipa UTA, însă și acesta este un jucător neamț transferat recent, jucător care nu are nici o legătura cu Aradul și spiritul vechii UTA.

Timișorenii înghit greu povestea, dar înțeleg că de fapt Poli veche suferă o cosmetizare, dar este una și aceeași cu Poli nouă, rebranduită în UTA. Singura supărată este șefa blondă a majoretelor, care, împreună cu foarte puțini jucători înființează o nouă echipă. La Timișoara, totul sub control!

Fostul căpitan al UTA, la rândul lui, înțelege situația și înființează o nouă echipă, cu sediul la Arad, în spiritul și cu valorile Bătrânei Doamne, urmat de mai mulți jucători.

ÎNTREBAREA este ce va face suporterul UTA? Va accepta cu seninătate fuziunea, își va cumpăra fular alb-violet cu nou-înființata UTA și va merge la meciuri în Timișoara? Sau va susține noua echipă arădeană?

Similar cu acest scenariu, pe scena politică s-a înregistrat o fuziune de mari proporții și de grave consecințe. Noul PNL este în substanța lui doar un PD-L rebranduit: sediul, imnul, oamenii de vârf, sponsorii, dar mai ales doctrina sunt aceleași cu ale defunctului partid băsescian. Noul partid băsescian nu are nimic în comun cu vechiul partid al Brătienilor (radiat și el – un mare și ireversibil păcat) decât denumirea și aportul de membri – oameni de bună credință, total confuzi și nemulțumiți de situație, care din inerție au rămas atașați de noua structură politică; „lideri” care își simt îndeplinite idealurile de parvenire și acceptă cu satisfacție situația.

În această situație, ca suporteri ai principiilor și valorilor liberale am găsit echipa și îl susținem pe vechiul căpitan, un deosebit perfomer politic și administrativ, viitorul președinte al României, domnul Călin Popescu Tăriceanu!

PLR Arad

  1. Inima Zburdalnica 29 octombrie, 2014, 2:32 pm

    Fostu căpitan nu e chiar fost.El a plecat de la UTA înainte de a se unii cu Poli avand scopul de a face alta echipa,intre timp a vrut să revina,dar nu a fost primit si abia apoi începe povestea de mai sus.

    Raspunde
  2. Corect! Ramanem la UTA cu Ovidiu Marian, care nu are nici o legatura cu „Poli”…. cu Ciupe Lant Gros si echipa lui de circari.
    Votam Tariceanu Inima Zburdalnica!!!

    Raspunde
    • Penibilii din PD-L isi lasa balele peste tot. Nu are rost a ne cobori la nivelul subpamantean al acestor babuini condusi de Falca. Faptul ca Tariceanu este o…inima zburdalnica nu a insemnat ca economia romaneasca e in cacatul in care a lasat-o guvernarea Boc. Cu Igas cu tot. Rusine, ba !

      Raspunde
  3. Votam si Richard Inima de Leu decat acolitii lui Basescu!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.