CAZUL care A CUTREMURAT România: DECIZIE NEAȘTEPTATĂ a tinerei din Vaslui VIOLATĂ de 7 indivizi. Ce are de gând să facă!

CAZUL care A CUTREMURAT România: DECIZIE NEAȘTEPTATĂ a tinerei din Vaslui VIOLATĂ de 7 indivizi. Ce are de gând să facă!

Eleva în vârstă de 18 ani batjocorită, anul trecut și violată, ore în șir, până a leșinat, de șapte indivizi din Vaslui, a ajuns să nu mai iasă din casă de frica agresorilor și mai ales a familiilor acestora, care fac tot posibilul să o denigreze.

Fata le-a mărturisit anchetatorilor, în detaliu, cum a fost acostată de unul dintre violatori, cum a fost umilită ore în şir, lăsată în pielea goală în mijlocul unui câmp şi forţată să le satisfacă toate poftele animalice celor 7 bestii.

Lăsaţi în libertate în urma unor decizii absurde luate de judecătorii din judeţul Vaslui, violatorii, alături de rudele şi cunoscuţii lor din Văleni au demarat o campanie agresivă de denigrare a fetei, sugerând că ea este „o depravată”.

Victima a rămas cu sechele în urma celor întâmplate și va avea nevoie de o intervenție chirurgicală. Eleva se teme acum pentru viața ei și vrea să părăsească România.

A beneficiat de sprijinul unui psiholog și și-a concentrat toata atenția pe examenul de Bacalaureat, pe care l-a luat cu notă mare. Surse din anturajul familiei, citate de bzi.ro, spun că fata se teme că familiile violatorilor ar putea să-i facă rău.

 

  1. sa nu fie lasati ne pedepsiti ….ca vor face in continuare!!! sa platasca si ei cu privarea de libertate cu a cinuit ea!

    Raspunde
  2. Pedepsiti cum e mai rau.Jigodii ordinare.

    Raspunde
  3. să-i asigure protecție că nu doar politicienii sunt oameni deși numai oameni nu sunt au demonstrat-o

    Raspunde
  4. Castrati,gunoaiele societati!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.