Ionel Ciupe: „Predoiu pune căruţa înaintea cailor”

Ionel Ciupe: „Predoiu pune căruţa înaintea cailor”

Ionel Ciupe, co-preşedinte al ALDE Arad, susţine că Vasile Blaga şi Klaus Iohannis nu au nici cea mai mică intenţie de a-l pune premier pe Cătălin Predoiu, acesta fiind folosit doar pe post de marionetă în lupta cu PSD.

„Sunt convins că Vasile Blaga şi preşedintele Klaus Iohannis nu au nici cea mai mică intenţie de a-l pune pe Cătălin Predoiu în funcţia de prim ministru, în ipoteza că PNL ar ajunge la guvernare, şi că acesta este folosit pe post de marionetă în lupta cu PSD”, consideră Ionel Ciupe.

„Predoiu ne demonstrează în fiecare zi că habar nu are de economie iar un Guvern condus de el ar fi o adevărată catastrofă. Dacă aveam o umbră de îndoială asupra faptului că Predoiu nu este decât o marionetă în mâinile lui Blaga, Iohannis şi Gorghiu, aceasta mi-a fost spulberată definitiv, după ce l-am ascultat ce spunea într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune. Spunea Predoiu că actualul Guvern nu va putea să procedeze la relaxare fiscală, în condițiile în care «nu are încrederea necesară să atragă investiții suplimentare și nu are știința să facă investiții în infrastructură». După «imensa» lui pricepere, înainte de a face această relaxare, trebuie să reluăm investițiile, să platim datoria către firmele private – care aproape a ajuns la 400 de milioane de lei etc. Or, este la mintea oricărui învăţăcel în ale economiei, că tocmai relaxarea fiscală este cea care atrage investiţiile. Cum se zice, Predoiu pune căruţa înaintea cailor”, a declarat Ciupe.

„Bineînţeles, admit faptul că statul trebuie să-şi plătească datoriile către firmele private, numai că nu la mediul de afaceri se referă Predoiu când vorbeşte de plata datoriilor, ci la firmele de casă ale PDL, care au primit comenzi cu toptanul, fiind abonate la sifonarea banului public. Acele firme clientelare nu suportă faptul că au fost decuplate de la banul public şi vor banii pentru contractele supraevaluate, umflate de trei, patru sau cinci ori faţă de preţul real. Predoiu spune că relaxarea fiscală trebuie precedată de reforme. Doar că măsurile cuprinse în programul de relaxare fiscală constituie ele însele o reformă. Aşadar, nu cred că Blaga şi Gorghiu vorbesc serios atunci când afirmă că Predoiu este propunerea lor de prim ministru, întrucât ar însemna sinucidere curată să mergi pe mâna unui om total nepriceput. Cu alte cuvinte, în cazul lui Predoiu nu se potriveşte sintagma premierul din umbră, ci cea de premier în ceaţă totală”, a conchis Ciupe.

  1. CIupe tu vorbesti de marionete? Pana unde merge prostia omeneasca? Numai vrajala ai in tine

    Raspunde
  2. dl ciupe eu zic sa nu fiti asa sigur ca nu il vor pune pe predoiu… chiar mai aveti vreo farama de asteptare de la oamenii aia care ne-au distrus?! sau in neamtul in care eu personal mi-am pus spranta si observ ca nu e decat un pion ipocrit!!

    Raspunde
  3. Felicitari si de aceasta data d-le CIUPE pt. pozitia luata fata de magariile pe care vor sa le faca pdl-istii in frunte cu „neamtul „!!!Vai si amar de noi va fi daca „ploaie-n gura „ajunge premier.Nu putem accepta asa ceva.Va sustinem in demersurile pe care le faceti impotriva pdl,pt.raul care l-au facut si mai vor sa-l faca Romaniei.

    Raspunde
    • Ce demersuri a facut acest traseist politic? Este la fel ca cei pe care pana mai ieri ii adula iar acum ii huleste! Apropo la ce partid mai este individul acum? alde? pana la alegeri va mai schimba vreo 2. Oare va mai candida? Pe listele PSD?

      Raspunde
  4. Ai gresit pista mai „alergatorule”.Nu alergi in Romania si vei primi huiduielile de rigoare si binemeritate.

    Raspunde
  5. Daca romanii mai accepta ca pdl-istii vopsiti in falsi liberali,sa mai ajunga la putere va fi rau de tot.Asa ca haideti sa sustinem proiectele ALDE pt. binele nostru al tuturor.Continuati tot asa d-le Ionel Ciupe,adevaratii liberali va sunt aproape si va sustin.

    Raspunde
  6. Nu s-au saturat de furat,nu inteleg ca noi oamenii de buna credinta am inceput sa intelegem cum ne-au excrocat pana acum?n-au nici pe Dumnezeu!Bine ca macar sunt oameni ca si Ciupe care au reusit sa ne atraga atentia,sa avem grija in 2016 la alegerile locale.

    Raspunde
  7. va tot prezic eu ca acest Ciupe este bun in fruntea Aradului.este perseverent,atent la miscarile fatidice ale PDL(PNL?)ca au atata vopsea pe ei si sub ei.Mult succes domnule Ciupe,asa vor intelege si aradeni si vor fi mai intelepti la alegerile din 2016.

    Raspunde
  8. bine d-le Ciupe ,sa nu uitam mizeriile făcute de PD-L (mcl,mai nou PNL )romanilor altfel ne meritam soarta.

    Raspunde
  9. Mai arondache ! tu ori esti prost ori esti cretinel , cand frast Ionel Ciupe a sustinut PDL-ul ? din contra a fost singurul din vechiul PNL care le-a dat serios la gioale ……. deci mai ia niste informatii , poate se intampla vreo minune si devii imbecil , ar fi un pas inainte pt. tine.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.