Mai multe articole din rubrica "" ↑

CCJA oferă explicații: Motivul pentru care Festivalul Cântecului Popular din Ţara Zărandului se va desfășura la Sebiş

CCJA oferă explicații: Motivul pentru care Festivalul Cântecului Popular din Ţara Zărandului se va desfășura la Sebiş

Centrul Cultural Județean Arad (CCJA) a explicat, într-un comunicat de presă, de ce Festivalul Cântecului Popular din Ţara Zărandului se va ține la Sebiş și nu la Moneasa, așa ca și până acum.

„Evenimentul, aflat la ceas aniversar, va avea loc, în acest an, la Centrul Cultural din Sebiş, nu la Teatrul de Vară din Moneasa,  pentru că ne dorim să asigurăm celor prezenţi la eveniment, atât publicului, cât şi artiştilor care vor performa pe scenă, cele mai bune condiţii. Ţinând cont că la ediţia din acest an a festivalului sunt invitaţi artişti de renume din toată ţara, laureaţi ai ediţiilor precedente, dorim să ne asigurăm că, indiferent de condiţiile meteo, evenimentul nu va avea de suferit iar cei prezenţi în sală vor avea parte de un spectacol de neuitat. Din cauza faptului că la Moneasa nu există un spaţiu închis unde să poată fi organizat un eveniment de o asemenea anvergură, am decis că cel mai bine ar fi ca ediţia din acest an a Festivalului Cântecului Popular din Ţara Zărandului să se desfăşoare la Centrul Cultural din Sebiş, care are o capacitate de 500 de locuri”, se arată în comunicatul de presă al CCJA.

Festivalul Cântecului Popular din Ţara Zărandului, aflat la cea de-a 50–a ediţie, se va desfăşura la Centrul Cultural din Sebiş, în 25 august, de la ora 19. Intrarea este gratuită.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.