Ce au DESCOPERIT polițiștii din cadrul IPJ Arad în urma a două PERCHEZIȚII domiciliare

Ce au DESCOPERIT polițiștii din cadrul IPJ Arad în urma a două PERCHEZIȚII domiciliare

Peste 117.000 de țigarete au fost indisponibilizate de polițiști în urma a două percheziții domiciliare.

Potrivit IPJ Arad, Polițiștii orașului Pecica împreuna cu cei ai Biroului de Ordine Publica și ai Secției nr. 1 și 2 Rurale Arad, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat ieri două percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

La data de 17 Ianuarie, polițiștii au efectuat pe strada Frumoasă din municipiu, o percheziție la domiciliul unui bărbat de 40 de ani, din Arad, în urma căreia au fost depistate 1.960 fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Întrucât nu a fost găsit în imobil cel bănuit de comiterea infracțiunii, acesta a fost depistat în trafic, în timp ce transporta 11.400 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

În urma celei de-a doua percheziții efectuate într-un imobil de pe raza localității Fântânele, în locuința unui bărbat de 32 de ani, au fost depistate 104.480 fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii continuă cercetările, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.