Ce caută maşina cu numărul AR 51 PMA în curtea Consiliului Judeţean!? A venit odată cu Stoian, dar n-a mai plecat!

Ce caută maşina cu numărul AR 51 PMA în curtea Consiliului Judeţean!? A venit odată cu Stoian, dar n-a mai plecat!

Că activitatatea Consiliului Judeţean Arad ar fi coordonată, de fapt, de la Primăria Municipiului Arad s-a mai spus. De acolo, mai precis de la Poliţia Locală, unde a fost şef de serviciu, a venit şi noul administrator public al judeţului, Gheorghe Stoian. Şi nu oricum, ci cu tot cu maşină (foto).

Volkswagen-ul alb, cu numărul de înmatriculare AR 51 PMA, folosit până nu demult de primarii şi viceprimarii Aradului, a poposit la Consiliul Judeţean Arad odată cu Gheorghe Stoian.

Maşina poate fi văzută, zilnic, în curtea CJA, deşi locul ei e în altă parte, respectiv la Poliţia Locală, din subordinea Municipalităţii. N-a ajuns, încă, acolo pentru că – aşa cum ne-a informat Andrei Fuliaş, consilier al preşedintelui interimar Adrian Ţolea – ar fi defectă. Cel puţin aşa susţine administratorul public Gheorghe Stoian, căruia înclinăm să-i dăm crezare, din moment ce nu o mai foloseşte. „Domnul Stoian a primit o maşină de la Consiliul Judeţean”, a precizat Andrei Fuliaş.

Oricum ar sta lucrurile, prezenţa constantă a maşinii cu numărul de înmatriculare PMA (Primăria Municipiului Arad) în curtea CJA nu face decât să le dea apă la moară cârcotaşilor care susţin că primarul Gheorghe Falcă ar conduce, de fapt, şi Consiliul Judeţean…

masina primarie la cja3 masina primarie la cja2

  1. Sunteti convinsi ca este masina proprietatea primariei Arad? S-au mai facut afirmatii aiuristice de catre voi in campania din 2012 cand o masina cu numere de Arad cu initiale CJA ar fi facut campanie ptr un candidat din tabara adversa a PSD (protejatii vostri) , iar ulterior s a dovedit ca era de fapt o masina privata 😉
    Maine pot merge si eu sa-mi fac numar preferential cu initiale PMA, sau CJA, sau GOV, asta nu inseamna ca masina apartine unei institutii.

    Raspunde
  2. mai nene tu esti beat de aia esti vesel ! masina e lui Titiriga viceprimarul Aradului

    Raspunde
  3. Domnilor, Consiliul Judetean a fost mereu condus de Falca cu echipa lui, si judetul de asemenea. Pentru mine e un nemernic si un mitocan, si stiu foarte bine de ce.

    Raspunde
  4. Mai tine minte cineva de ce a fost pus sub urmarire penala si destituit din functie, fostul primar al aradului, Branc?
    Pentru-ca a folosit cumva masina si telefonul institutiei in interes personal?
    Pai astia i-ti iau si nevasta si spun ca e a lor….doar primaria e a lor!! Au mai luat si tara si pielea de pe noi inapoi !!!

    Raspunde
  5. Noi nu ne intrebam daca sunt hoti. Ne intrebam daca sunt destul de hoti sau numai putin . Raspunsul il are fiecare dintre noi.

    Raspunde
  6. La mait putin de cinci ore de la publicare masina sa reparat…n ar fi rau daca si problemele cetatenilor s ar rezolva asa de simplu. Dar vom vedea

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.