ŞOCANT/ CASA ORORILOR a lui Hitler! Au fost făcute publice ATROCITĂŢILE comise de NAZIŞTI cu mult înainte de GAZAREA evreilor

ŞOCANT/ CASA ORORILOR a lui Hitler! Au fost făcute publice ATROCITĂŢILE comise de NAZIŞTI cu mult înainte de GAZAREA evreilor

Hitler a rămas în istorie pentru modul nemilos şi crud în care a ucis milioane de evrei. Cu mult înainte însă, naziştii au comis alte fapte demne de filme horror.

Multă lume ştie că ei au folosit camerele de gazare prima oara pe evrei, lucru care nu este adevărat. Primul lagăr de concentrare a fost la Poznan, Polonia şi a fost folosit înca din anul 1939.

Aici şi-au găsit sfârşitul peste 5000 de pacienţi de la un spital de psihiatrie polonez, precum şi cadre medicale şi alţi cetăţeni pe care ei îi considerau o ameninţare. Naziştii au făcut experimente pe persoane bolnave psihic şi i-au ucis în camerele de gazare. Toate acestea au pregătit terenul pentru ce a urmat după aproximativ trei ani, uciderea în masă a evreilor.

Pacienţii erau duşi în lagăr cu un camion, câte 25 o dată. Trei camioane pline plecau zilnic de la spital, bărbaţii fiind omorâţi primii, apoi femeile şi copiii. Într-un final cu toţii au fost exterminaţi, inclusiv medicii.

Modul în care îşi pierdeau viaţa era o tortură, fiind încuiaţi în camerele morţii, iar apoi se dădea drumul la monoxid de carbon printr-o ţeavă. Nimeni nu avea scăpare.

După „succesul” acestor experimente terifiante, ei au inventat camerele de gazare mobile, care erau nişte automobile special echipate pentru gazarea pacienţilor de la spitalele de psihiatrie din alte zone.

Sursa: Daily Mail

poznan

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.