Ce mai fac concurentele de la Miss Arad? (GALERIE FOTO)

Ce mai fac concurentele de la Miss Arad? (GALERIE FOTO)

Până să-și etaleze frumusețea în fața juriului, cele 16 finaliste ale Miss Arad 2016 participă la diferite activități educaționale și sociale realizate de organizatorii concursului în colaborare cu partenerii proiectului.

Astfel, în cadrul parteneriatului cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad, concurentele au participat la un atelier de dezvoltare personală susținut chiar de directorul instituției, prof. dr. Ovidiu Toderici. Atelierul a avut loc în sala Ballroom Dance și a avut ca temă principală „managementul emoțiilor”. În cadrul acestuia, concurentele au învațat cum să-și gestioneze emoțiile distructive înainte de un concurs sau un examen, dar și cum să gândească pozitiv indiferent de rezultatul competiției la care participă.

Finalistele de la Miss Arad au luat parte și la activități realizate împreună cu Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” unde, împreună cu elevii, au participat la activitatea „Și eu sunt arădean” din cadrul proiectului educațional „Şcoala de Vară a tinerilor arădeni”.

De asemenea, au vizitat trei instituții din Arad: Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Centrul Cultural Județean Arad și Centrul Județean de Resurse și Asistenta Educațională.  La teatru, fetele s-au familiarizat cu sala de spectacole și chiar au „testat” câțiva pași pe scenă. La Centrul Cultural Județean Arad, purtătorul de cuvânt al instituției, Corina Huțan, le-a prezentat elevilor și concurentelor principalele proiecte desfășurate, precum și agenda culturală a județului Arad.

În continuare, concurentele vor mai participa, tot alături de elevii Şcolii Gimnaziale „Aurel Vlaicu”, la alte activități educaționale: „Tradiții din Țara Zărandului”, „Discover – Limba Engleză” și „Aerobic – pasiunea mea”.

Finala celei de-a XI-a ediții a concursului de frumuseţe Miss Arad va avea loc în data de 29 iulie 2016 la Teatrul Clasic de Stat „Ioan Slavici”. Concursul este organizat de Asociația Angels Organization și este sprijinit de Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.