Ce „PRIORITĂȚI” avem: CJA a ALOCAT puțin peste 5.200 de euro pentru dotarea ISU și peste 24.000 de euro pentru OKTOBERFEST

Ce „PRIORITĂȚI” avem: CJA a ALOCAT puțin peste 5.200 de euro pentru dotarea ISU și peste 24.000 de euro pentru OKTOBERFEST

Distracție ca-n Occident, priorități de România, la asta s-ar putea rezuma ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Județean Arad.

Pe scurt, Consiliul Judeţean Arad cumpără un generator pentru ISU Arad cu 25.000 de lei dar în același timp scoate din „buzunar” pentru patru zile de petrecere nu mai puțin de 115.000 de lei.

Consilierii judeţeni au votat, în şedinţa extraordinară de joi a Consiliului Judeţean Arad, alocarea sumei de 25.000 de lei (5.263 de euro) Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, pentru achiziționarea unui generator automatizat. În aceeași ședință, consilierii județeni au votat alocarea sumei de 115.000 de lei (24.211 euro) pentru organizarea Oktoberfest.

Ambulanţele și elicopterul SMURD sunt coordonate operativ prin Dispeceratul Unic Integrat din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al Județului Arad care face parte din Sistemul Naţional Unic pentru apeluri de urgenţă 112. Achiziționarea acestui generator era absolut necesară în vederea asigurării condițiilor optime pentru desfășurarea activității în cazul întreruperii furnizării energiei electrice. Așa cum suntem convinși că ar mai fi necesare și alte investiții din partea CJA.

Din ianuarie până în 30 septembrie 2019, nu mai puţin de 19.111 apeluri au fost înregistrate de dispeceratul unic din judeţul Arad.

Peste 24.000 de euro pentru patru zile de petrecere

Răzvan Cadar, vicepreședinte al CJA, îi invită pe arădeni să se distreze ca în Occident. Acesta ne explică cum Centrul Cultural Județean Arad, alături de alte instituţii de cultură, se implică într-un eveniment de amploare care va avea loc în acest weeekend, în municipiul Arad. Este vorba despre Oktoberfest, un eveniment tradițional german, dar care în timp a devenit popular în toată Europa.

„Oktoberfest este una dintre cele mai populare serbări din lume, adresându-se unui segment de populație foarte larg și de toate vârstele. Un eveniment de asemenea anvergură nu s-a mai organizat în ultimii ani la Arad, iar noi ne-am inspirat din oraşe unde Oktoberfest a atras zeci de mii de vizitatori, organizat în acelaşi format”, a declarat Răzvan Cadar.

Pentru sprijinirea evenimentului care va fi parte din Calendarul evenimentelor cultural artistice, educative, sportive, de sănătate, tineret și turism 2019 al Centrului Cultural Județean Arad, consilierii judeţeni au votat în şedinţa de astăzi alocarea sumei de 115.000 lei.

Oktoberfest se organizează în apropierea Consiliului Judeţean Arad, pe terenul fostei fabrici de textile Tricoul Roşu.

  1. dovada clara ca PNL si PSD = aceeasi mizerie

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.