Europarlamentarul Gheorghe Falcă, MINISTRU în noul guvern

Europarlamentarul Gheorghe Falcă, MINISTRU în noul guvern

Europarlamentarul Gheorghe Falcă ar putea fi propus pentru o funcţie de ministru în noul guvern, au precizat surse liberale pentru NewsAr.ro.

Deocamdată nu e clar ce minister ar putea conduce fostul primar al Aradului, vehiculându-se portofoliul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi cel al Afacerilor Interne.

„Pentru funcția de de premier, nominalizarea este șeful partidului, adică este persoana mea. La ora actuală, la PNL avem cinci, ba chiar şi mai mulți candidați pentru funcții de miniștri”, a declarat preşedintele PNL Ludovic Orban. Acesta nu a nominalizat pe nimeni, dar zilele trecute a declarat că din noul guvern va face parte, cu siguranţă, Raluca Turcan.

Preşedintele Klaus Iohannis va demara consultări cu partidele pentru a desemna un nou guvern, după ce Guvernului Dăncilă a fost demis de Parlament în urma unei moţiuni de cenzură.

De remarcat, că Biroul Politic al PNL se va reuni vineri dimineaţă pentru a stabili strategia, echipa care va reprezenta partidul și mandatul cu care se va prezenta la consultările de la Palatul Cotroceni.

  1. Asta mai lipseste, dupa Veorica… emigrati fratilor!

    Raspunde
  2. din lac in put. Falca e la fel de habarnist

    Raspunde
  3. Scapi de dracu si dai peste tacsu, sau ca filmul Dumb and dumber….. Pfffff

    Raspunde
  4. Ce sa caute o nulitate in guvern ?

    Raspunde
  5. Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi cel al Afacerilor Interne. Fereasca-ne sfantul. Dupa ce a terminat Aradul si la dus la cota sub zero, daca ajunge ministru, termina o tara intreaga. Ce dezvoltare, ce administratie, uitati-va in ce hal a ajuns Aradul in ultimii ani, ce vesnice santiere are, dar mai ales ce calitate execrabila a lucrarilor au acestea. Dezvoltare nula fata de tot ce este in jur. Asta vreti pentru Romania intreaga ?. Daca asta vreti, mai bine anuntati-ne din timp, sa ne luam boceluta in spinare si sa o pornim in pribegie pe drumul strainatatii. Daca vreti sa faceti totul impotriva populatiei, puneti-l pe Falca intr-o pozitie de decizie si praful se alege de tot.

    Raspunde
  6. TERMINATI CU PROSTIILE , ATADUL ESTE AL TREILEA JUDET PRIVIND EXPORTUL. ORI VA PLACE ORI NU , FALCA A AVUT ARE SI VA AVEA UN ROL BENEFIC PENTRU ARAD.

    Raspunde
  7. Vino falca inapoi, daca vrei s-o iei la…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.