Ce s-a întâmplat cu bărbatul din Ineu, SUSPECT de infectare cu CORONAVIRUS

Ce s-a întâmplat cu bărbatul din Ineu, SUSPECT de infectare cu CORONAVIRUS

Cazul bărbatului din Ineu, întors din Israel cu simptomatologie specifică, a provocat panică printre locuitorii orașului și nu numai.

Vă reamintim că acesta a fost transferat săptămâna trecută în stare gravă de la spitalul din Ineu, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Direcția de Sănătate Publică a primit numeroase solicitări, inclusiv din partea Primăriei Ineu, să i se facă testul pentru COVID-19, dar toate s-au lovit de refuz.

Am solicitat informații cu privire la modul în care este tratat respectivul pacient, dacă se află în izolare sau nu, dacă i s-a făcut testul până la urmă, însă nimeni nu a dorit să spună nimic, nici din cadrul spitalului, nici de la DSP.

În sfârșit s-a făcut lumină în acest caz, primarul orașului Ineu, Călin Abrudan, făcând anunțul că bărbatul a fost testat.

„Vești bune! Cetățeanul din orașul Ineu care a fost suspect de infectare cu Covid-19, a făcut testul, iar rezultatul este negativ! Îi dorim însănătoșire grabnică! Respectați în continuare indicațiile și sfaturile autorităților competente, pentru evitarea oricărui pericol! Vom trece cu bine și peste această perioadă grea care încearcă națiunea noastră! Aveți grijă unii de alții, respectați normele de igienă și dezinfecție, ajutați pe cei de lângă voi, mai ales pe cei în vârstă și care sunt bolnavi, care nu au posibilitatea să își procure cele necesare sau trebuie să își plătească o factură! Evitați contactul cu alte persoane și aglomerațiile! Vă doresc multă sănătate și vă încurajez să vă păstrați calmul, să nu vă panicați, pentru că Orașul Ineu are tot ceea ce este necesar pentru fiecare dintre noi!”, spune primarul orașului Ineu, Călin Abrudan.

Citește și

Autoritățile medicale nu fac publice detaliile cazului de la Ineu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.