Autoritățile medicale nu fac publice detaliile cazului de la Ineu

Autoritățile medicale nu fac publice detaliile cazului de la Ineu

Cazul bărbatului din Ineu, întors din Israel cu simptomatologie specifică, ridică tot mai multe semne de întrebare.

Acesta a fost transferat în stare gravă de la spitalul din Ineu, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Direcția de Sănătate Publică a primit numeroase solicitări, inclusiv din partea Primăriei Ineu, să i se facă testul pentru COVID-19, dar toate s-au lovit de refuz.

Am solicitat informații cu privire la modul în care este tratat respectivul pacient, dacă se află în izolare sau nu, dacă i s-a făcut testul până la urmă, însă nimeni nu dorește să le facă publice.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Județean, bărbatul se află într-adevăr internat la Arad, dar nu se cunosc detalii legate de acesta, deoarece la nivel național s-a reglementat ca singura autoritate care poate să ofere date despre asemenea cazuri este DSP.

Reamintim faptul că a fost contactat telefonic Constantin Cătană, șeful DSP Arad, principalul responsabil în acest caz, care ne-a retezat-o scurt: „Nu am timp!”.

Deci, autoritățile medicale nu fac publice detaliile acestui caz, ceea ce amplifică temerile legate de diagnosticul persoanei.

Citește și:

CORONAVIRUS. DSP Arad REFUZĂ să facă testul unei persoane posibil INFECTATĂ cu COVID 19. Reprezentanții Spitalului Județean: „Nu știm de ce” (UPDATE 2)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.