Ce s-a ÎNTÂMPLAT, de fapt, în cazul celor doi tineri ÎMPUŞCAŢI în CAP la Tîrnova. Un copil de trei ani a rămas FĂRĂ MAMĂ

Ce s-a ÎNTÂMPLAT, de fapt, în cazul celor doi tineri ÎMPUŞCAŢI în CAP la Tîrnova. Un copil de trei ani a rămas FĂRĂ MAMĂ

Un copil de trei ani din Şilindia a rămas fără mamă, după ce aceasta a fost împuşcată, azi-noapte, de un tânăr cu care avea o relaţie amoroasă.

Femeia lucra ca şi barman într-un local din Tîrnova, unde rămânea şi dormea peste noapte, după ora închiderii. Aceasta deschidea barul la primele ore ale dimineţii. N-a făcut-o, însă, şi astăzi, motiv pentru care poliţiştii care obişnuiau să-şi bea cafeaua acolo au apelat la un consătean, pe care l-au pus să intre în local pe geamul unei magazii, să vadă ce se întâmplă. Aşa a fost descoperită abominabila faptă.

Potrivit primelor informaţii, aseară, tânărul care a ucis-o pe barmaniţă şi apoi s-a sinucis a venit la bar direct de la un priveghi. Supărat pentru că femeia nu i-a acordat destulă atenţie, acesta s-a întors înarmat, după ora închiderii, şi a comis crima urmată de sinucidere. Conform unor surse, bărbatul ar fi intrat pe acelaşi geam deschis de la magazie (în realitate, un loc de fumat folosit de toţi clienţii).

De remarcat, că arma crimei era deţinută în mod ilegal.

Cazul este cercetat de poliţişti sub îndrumarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Rafael Emanuel Neamţiu şi Gabriela Luca, tinerii găsiţi împuşcaţi

Foto 1: Arhiva (rol ilustrativ)

Loading...
 1. […] Ce s-a ÎNTÂMPLAT, de fapt, în cazul celor doi tineri ÎMPUŞCAŢI în CAP la Tîrnova. Un copil d… […]

  Raspunde
 2. foarte trist Dumnezeu sa-i ierte ca nu au avut noroc in viata asata. poate in cea viitoare……… 🙁

  Raspunde
 3. Unii spun că tipul este rudă cu Coldea și că armele artizanale sunt ceva obișnuit la Târnova.

  Raspunde
 4. […] Ce s-a ÎNTÂMPLAT, de fapt, în cazul celor doi tineri ÎMPUŞCAŢI în CAP la Tîrnova. Un copil d… […]

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.