Ce se întâmplă cu ALOCAȚIILE copiilor. Cresc sau NU?

Ce se întâmplă cu ALOCAȚIILE copiilor. Cresc sau NU?

Florin Tripa, deputat al PSD Arad, susține că PNL trebuie să respecte legea inițiată și votată de PSD și să dubleze de la 1 iunie alocațiile pentru copii.

Zilnic părinții se confruntă cu tot soiul de greutăți, iar mărirea alocațiilor este într-adevăr un ajutor mult așteptat, spune deputatul.

 „Ludovic Orban spune că, pe moment, nu există bani pentru majorarea alocațiilor destinate copiilor. Așa cum în fiecare zi, guvernul marionetă al lui Iohannis, împrumută sume exorbitante pentru clientela sa politică, împingând România în haos, consider de cuviință că nu au nici o scuză pentru amânarea măririi alocațiilor! Când v-ați hotărât să ne puneți lacăt și să îngropați economia națională nu v-ați gândit la asta? 1 iunie trebuie să constituie un un prilej de bucurie și sărbătoare, dar liberalii s-au hotârat să întunece această zi. Nu astfel se face politică! Urez din toată inima «La mulți ani» celor mici, dar somez Guvernul Orban: Nu accept scuze de nici un fel pentru nepunerea în aplicare a legii! Dublați alocațiile copiilor!”, afirmă Florin Tripa, deputat al PSD Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.