Ce se întâmplă la DEDEMAN. E OFICIAL!

Ce se întâmplă la DEDEMAN. E OFICIAL!

Un anunţ de ultimă oră al celor de la Dedeman pune pe jar clienţii dar şi piaţa de bricolaj din România.

Astfel, compania Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj care acţionează pe piața autohtonă, deținut de frații Dragoș și Adrian Pavăl, originari din Suceava, va deschide vineri, 29 iulie, magazinul din Satu Mare, cel care va duce rețeaua la 43 de unități.

Investiția în noul magazin a fost de 11 milioane de euro, iar unitatea are o suprafață de vânzare de 12.700 de metri pătrați (inclusiv o seră dedicată plantelor și produselor pentru grădină, de circa 1950 mp ) și un portofoliu de peste 45.000 de produse. Pentru acest magazin au fost create 160 de locuri de muncă.

„Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenței noastre în partea de nord-vest a țării, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Retailerul de bricolaj vrea, până la finalul anului 2017, să ajungă la 50 de unități. Următoarea deschidere va avea loc, în această vară, la Oradea.

Dedeman a avut anul trecut un profit net de 563 de milioane de lei (127 de milioane de euro) cu 35% mai mare față de câștigul de 415 milioane de lei (93,4 milioane de euro) raportat în 2014.

Sursa: profit.ro

Loading...
 1. este foarte bine dar din pacate au preturi foarte mari fata de piata din romania

  Raspunde
  • Mai cercetează raportul calitate / preț și după poți spune ca au prețuri mari.

   Raspunde
   • Raport/Calitate!! China!! Ai mare dreptate nu au pret mare ce foarte mare daca cercetezi asa, asta la multe din produse..au si produse la pret bun ca sa atraga clientela dar majoritatea sunt scumpe .Sa nu mai vorbim de transport care la mici comercianti de multe ori e gratuit si la ei nu!

    Raspunde
   • Ba baiatule daca nu stii taci , au numai chinezarii oribile de o bani,dar prostii cumpara ca sunt ieftine si de banii aia tin,le-au dat denumiri nemtesti grunmann sa-iprosteasca pe prosti ca sunt nemtesti,dar sunt de cea mai joasa speta.

    Raspunde
    • Ba,dar si tu esti prost.Daca nu stii taci si tu.Am produse foarte bune,dar au intradevar si produse facute in china,nu produse chinezesti.
     Fa si tu diferenta.Apple e brand american,dar facut si in china.

     Raspunde
 2. Felicitari Companiei DEDEMAN
  dar as vrea sa intreb si eu de ce nu joaca cinstit cand un client are CARD emis de o Banca si ajunge la casa acel CARD se se introduce prin POS Garanti Bank nu pe POS al emitentului de CARD
  Din punctul meu de vedere este oun ABUZ
  stiu domnii Adria si Pavel oare ?

  Raspunde
  • Acest lucru nu va afecteaza în niciun fel, comision se ia de la comerciant nu de la posesorul cardului.

   Raspunde
  • Stiu sta linistita,eu am lucrat in Dede toti sunt pe o mama,asta este ce se vede din afara ,sunt niste jegosi,toate se intampla cu stiinta lor,iar daca vreti sa fiti sclavi pe plantatie si sa-si bata toti analfabetii joc de voi angajati-va la moldoveni,toate sunt de fatada,sefii sunt supusi fratilor Paval,sefii sunt roboti care sxecuta ordine la comanda lor.

   Raspunde
 3. Mai construiți depozitul logistic la hunedoara

  Raspunde
 4. Pacat ca servire lasa de dorit….

  Raspunde
 5. corect de HUNEDOARA se mai stie ceva -era vb .de un depozit ,ceva de genul asta ?

  Raspunde
 6. In italia nu deschide?
  Sunt multe firme de construcții ce asteapta
  Produsele si calitatea ,serviciile Dedeman
  Majoritatea de aici
  Obi, Leroy M. … sunt cam incomplecti

  Raspunde
 7. Personalul de Focsani sunt foarte incompetenti si aroganti .

  Raspunde
 8. sunt dezastru la garantii nu doar ca te tin aproape o luna mai fface si lucrul rau facut

  Raspunde
 9. Și să mai precizăm și faptul că angajările se fac pe pile. Să cercetați angajările de la Dr Tr severin

  Raspunde
  • Asa este ,este firma de familie,la ei trebuie sa fii prost si sa executi ordine,daca esti desteptsi nu esti de acord cu ei,ori nu-ti maresate salariul ,ori ajungi la concluzia ca lucrezi cu analfabeti si pleci singur,eu am si fac.si master dar nu mi-a comentat nimeni in magazinul ala si cand am plecat am m-ai luat si bani de pe mmoldoveni,e firma ROMANEASCA,SI SPURCATA CA TOTI MOLDOVENII.EU AM LUCRAT NUMAI LA FIRME STRAINE MARI DAR CR VRZI LA MOLDOVENI E PUTIN SPUS LASA DE DORITUNII MAI ALES IN PROVINCIE SE MULTUMESC CA AU UN LOC DE MUNCA,MAI BINE TE LIPSESTI ,IN ORASELE MARI TOTI FUG DE EI,AICI DEDEMAN ESTE O GARA,SSTAI1-2 LONI SI PLECI,LA EI STAU DOAR CEI FARA SCOALA CA NU-I ANGAJEAJA NIMENI, IAR ALA ESTE LOCUL DE MUNCA PERFECT.

   Raspunde
   • …multumesc frumos, Cristi!…acum stiu de ce n-am fost chemata nici macar la interviu!…conform CV-ului meu, sunt prea desteapta pentru ei!!! bravo 😉

    Raspunde
 10. O firma ROMANEASCA de succes, ce a doborat concurenta straina, la magazine de bricolaj.
  Are cele mai conplecte servicii, oferite.
  BRAVO LOR.

  Raspunde
 11. pacat ca o firma cu un asa renume aplica un tratament discriminatoriu privind angajarea personalului!…se pare ca selectia CV-urilor se face in raport de varsta, si nu de profesionalism, studii, vechime pe un post similar, competenta!….se pare ca patronii nu stiu ce fac cei de la resurse umane ( ca sa fii un bun gestionar al resurselor umane, si sa faci portretul profesional al unui candidat la un post, trebuie sa fii un bun psiholog, un cunoscator al legislatiei muncii, …etc…..ceea ce la cei de la Dedeman nu este cazul)….si se mai pare ca trebuie sa ai pe cineva in firma ca sa poti fi angajat! …cel putin ,aici, la Hunedoara!….pacat, ma asteptam la mai mult profesionalism!

  Raspunde
 12. BRAVO DEDENMAN REPREZINTI ROMANIA…succes si cat mai mare market share in viitor…

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.