Ce se întâmplă cu pasajul din Zona 300. Autoritățile, la fața locului

Ce se întâmplă cu pasajul din Zona 300. Autoritățile, la fața locului

Comisia de Sistematizare a Traficului din Municipiul Arad analizează reluarea traficului rutier prin pasajul din Zona 300,  o echipă formată din reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean, Poliției Locale și Serviciului Edilitar al Primăriei urmând să evalueaze situația la fața locului.

Anunțul a fost făcut aseară de consilierul local municipal Cosmin Buruc, care a propus Comisiei de Sistematizare a Traficului din Municipiul Arad reluarea circulației autoturismelor prin respectivul pasaj.

„În urma numeroaselor sesizări primite de la locuitorii din zonă privind oportunitatea interzicerii circulației autoturismelor prin pasajului pe sub calea ferata din zona Micalaca – Kaufland, astăzi (n.r. – ieri), în cadrul Comisiei de Sistematizare a Traficului am solicitat anularea acestei restricții. Comisia de Sistematizare a Traficului din Municipiul Arad are ca scop fluidizarea, sistematizarea și asigurarea siguranței traficului din Arad. Din păcate decizia de restricționare a traficului rutier prin acest pasaj s -a dovedit a fi una greșită, traficul în zonă, în special la orele de vârf, fiind afectat grav”, a declarat Buruc.

Potrivit acestuia, în cursul zilei de astăzi, o echipă formată din reprezentanți ai Poliției Locale, Poliției Naționale și ai Serviciului Edilitar va face o evaluare pe teren, Cosmin Buruc fiind „convins că în cel mai scurt timp traficul rutier prin acest pasaj va fi reluat”.

„În paralel cu această solicitare vom iniția un proiect de hotărâre pentru amplasarea unei pasarele pietonale în zona Maranata, pentru a asigura traversarea în siguranță a liniei de tren”, a mai anunțat consilierul local.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.