S-a schimbat MODIFICAREA! Ce propune primarul Călin Bibarț după SCANDALUL iscat de închiderea circulației prin pasajul din Micălaca

S-a schimbat MODIFICAREA! Ce propune primarul Călin Bibarț după SCANDALUL iscat de închiderea circulației prin pasajul din Micălaca

Deși inițial Municipalitatea a anunțat că decizia închiderii circulației auto prin pasajul de la Micălaca din Zona 300 a fost luată la solicitarea cetățenilor, aceasta s-a dovedit a fi una greșită.

Aglomerația, traficul și nervii șoferilor care se înghesuiau în fiecare dimineață prin pasajul de la Universitate au dus, într-un final, la rectificarea acestei modificări.

Comisia de Sistematizare a Traficului din Municipiul Arad a analizat reluarea traficului rutier prin pasajul din Zona 300, iar o echipă formată din reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean, Poliției Locale și Serviciului Edilitar al Primăriei a evaluat situația la fața locului.

„În urma concluziilor primite de la Grupul de lucru și analiză constituit pentru a găsi soluții eficiente în privința pasajului închis traficului auto din zona Maranata-Micălaca, voi propune astăzi Comisiei de sistematizare următoarea modificare: deschiderea traficului auto, cu sens unic dinspre strada Exterioară înspre Titulescu și interzicerea traficului pietonilor doar între orele 7-8:30 în zilele lucrătoare, când traficul auto este intens în acea zonă”, spune edilul Călin Bibarț.

Citește și

Ce se întâmplă cu pasajul din Zona 300. Autoritățile, la fața locului

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.