Ce se întâmplă cu SALARIILE în județul Arad

Ce se întâmplă cu SALARIILE în județul Arad

Dorel Căprar, președintele PSD Arad, susține că salariul mediu brut a crescut cu 55 % pentru 40.000 de arădeni, în 2019 față de 2016.

Social-democratul spune că, potrivit statisticilor, de la preluarea guvernării de către PSD la sfârșitul anului 2016, în județul Arad, salariul mediu brut a crescut cu 55%, de la 2.767 lei la 4.315 lei.

„Cifrele nu mint și nu fac politică. Într-adevăr mai sunt inechități și nedreptăți de îndreptat, însă un singur lucru este sigur. PSD se va ține de cuvânt și va continua majorările de venituri pentru arădeni și pentru toți românii, așa cum a demonstrat și a respectat toate promisiunile din ultimii 3 ani. 40.000 de arădeni au salariul mediu brut majorat în 2019 cu 55%, de la 2.767 lei în 2016 la 4.315 lei în 2019. Am majorat salariile personalului din sănătate, educație, administrație, actorilor și cercetătorilor și am crescut alocațiile copiilor și bursele studenților, a declarat deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad.

Datele Institutului Național de Statistică publicate ieri au arătat că pentru prima dată în România câștigul salarial mediu net a depășit 3.000 lei.

„PSD își respectă angajamentele! Faptele, nu vorbele, dau măsura guvernării noastre. La doi ani și jumătate de la alegeri românii au mai mulți bani în buzunare și recuperează din decalajul faţă statele vest-europene. Evident a crescut și puterea de cumpărare, cu peste 9%, față de anul trecut. Mai mulți bani în buzunarele românilor înseamnă în guvernarea PSD mai multă bunăstare. Astfel înțelege PSD să transfere și în beneficiul oamenilor creșterea economică”, a subliniat Căprar.

„În ciuda minciunilor lansate de președintele Iohannis si de Opoziţie, creşterile salariale au adus și sporirea puterii de cumpărare a oamenilor. Majorarea salariilor a fost consistent superioară creşterilor de preţuri”, conchide Dorel Căprar.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.