Ce spune Falcă despre becurile care nu funcționează în sensul giratoriu de la mall

Ce spune Falcă despre becurile care nu funcționează în sensul giratoriu de la mall

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a oferit un răspuns în ceea ce privește becurile din sensul giratoriu de la Galleria Arad care s-au stricat după numai două zile de funcționare.

Întrebat de NewsAr.ro ce s-a întâmplat cu becurile, edilul-șef al Aradului a răspuns că nu știe, dar că problema se va rezolva rapid.

De fapt, Gheorge Falcă n-a vrut să intre în detalii. În cerc restrâns, acesta le-ar fi explicat apropiaților că, venite din viitor, OZN-urile care au aterizat deocamdată doar pe strada Horia și la Galleria Arad s-au izbit crunt de realitatea locală. Astfel, pentru a fi în ton cu Aradul și a nu ieși în evidență, s-au stricat deliberat singure, ca măsură de camuflaj pentru o mai rapidă integrare în peisajul dărăpănat al urbei. La nevoie, „mimetismul” sensurilor va continua, astfel încât integrarea să fie perfectă.

  1. alte lucrari de mantuiala

    Raspunde
  2. Oricum, desi calitatea becurilor si a lucrarii sa dovedit clar a fi de mantuiala, sunt sigur ca valoarea investitiei a fost exorbitanta.

    Raspunde
  3. Acele becuri sunt niste spoturi solare pentru cei ce nu cunosc . Ele fiind proaspat montate nu erau incarcate suficient . Toate functioneaza in momentul de fata dupa 24h de la montare , deoarece s-au incarcat suficient de la lumina .

    Raspunde
  4. Si pe str.C.Coposu ne confruntam cu aceeasi problema.In urma cu cateva luni(2-3) s-au schimbat stalpii de iluminat in perimetrul blocurilor A,B si C si dupa numai o luna 8 stalpi au ramas in bezna si cu toate ca am facut trei sesizari intr-o singura luna, nici pana azi nu s-a rezolvat problema.Asta DA ! investitie cu folos.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.