Ce stil ți se potrivește?

Ce stil ți se potrivește?

Stilul fiecăreia e greu de definit, mai ales că influența personalițății și a societății își pune clar amprenta asupra alegerilor făcute.

Te poți ghida după anumite repere trasate de marii designeri, însă este foarte important ca ceea ce porți să se potrivească formei corpului tău și să te simți bine. Îndrăznește să faci combinații inedite, dar nu uita să ții cont și de locul în care îți petreci timpul. Ideal ar fi să îți adaptezi outfit-ul, astfel încât să faci parte din acel peisaj.

Elegant

A arăta elegant nu înseamnă a purta haine extrem de scumpe sau de la un brand anume. Este vorba despre a găsi haine care să vină bine pe tine, care să te facă să strălucești. Alege materiale fine, cu un croi care să te avantajeze, în nuanțe calde și nu o să îți pară rău. Evident, este necesar să ții cont de mărimea aleasă, pentru a nu te pune singură într-o postură neplăcută. Fie că alegi o rochie sau o bluză online de pe site-ul https://www.fashiondays.ro/g/femei-/imbracaminte-bluze, nu uita că, accesoriile au și ele un rol important, alături de încălțăminte, coafură și machiaj. Secretul stă în a echilibra toate aceste elemente, astfel încât, să obții efectul dorit. La final, folosește parfum, însă nu din abundență, pentru a nu le crea o senzație de intoxicare celor cu care discuți. Aplică-l pe pielea proaspăt spălată și uscată, la o distanță de 10-20 cm înainte de a te îmbrăca pentru a nu-ți păta hainele.

Casual

O combinație de gust și rafinament, stilul casual este potrivit pentru activitățile de zi cu zi. Totuși, nu e suficient să iei la întâmplare orice piesă din dulap care îți pică în mână, însă își oferă posibilitatea de a face combinații care să nu îți dea bătăi de cap. Acum, e bine de știut că este genul de ținută care te face să te simți confortabil, dar care nu implică haine precum pantaloni și bluze de trening. Nu poți da greș cu o pereche de jeanși, o cămașă sau un tricou simplu și o pereche de teniși. În același timp, poți înlocui oricând încălțămintea sport, cu cea elegantă, dacă de-a lungul zilei apar întâlniri mai importante. Nu strică să ai în dulapul de la birou sau în portbagajul mașinii o pereche de rezervă de care să te folosești la nevoie. Dacă pantalonii nu te reprezintă, atunci fustele și rochiile tip cămașă nu ar trebui să îți fie străine. Încearcă modelele midi sau lungi, în funcție de cât de mult vrei să îți expui picioarele. În serile răcoroase, acoperă-te cu o jachetă din denim sau piele, pentru a nu fi nevoită să îți închei seara brusc din cauza temperaturii de afară.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.