Ce SURPRIZĂ pregăteşte PSD pentru Primăria Municipiului Arad!?

Ce SURPRIZĂ pregăteşte PSD pentru Primăria Municipiului Arad!?

Tot mai multă lume se întreabă ce se întâmplă de PSD Arad nu şi-a anunţat nici până acum candidatul la funcţia de primar al municipiului Arad. S-a vorbit de un blat cu Falcă, de lipsa de cadre, de neînţelegeri interne şi aşa mai departe.

Ei bine, dacă ar fi să ne luăm după gura lumii cea slobodă, atunci PSD Arad este aproape de a face public numele candidatului. Şi, dacă bine am înţeles noi, acesta va fi… O FEMEIE!

Nu e cazul să dăm nume, pentru a nu strica surpriza pe care social-democraţii le-o pregătesc arădenilor. Şi, desigur, pentru a nu greşi! 🙂

 

 

  1. Doar daca este Roooodicaaaaa Booooorzaaaaaaa! :))

    Raspunde
  2. Ce vrajeala !!!
    Sigur nu va fi i femeie …

    Raspunde
  3. o filiala de rahat al unui partid de rahat ,va avea negresit si un candidat de rahat
    iar despre faptul ca inca nu a fost nominalizat
    pai e simplu , inca nu sa hotarat falca cine sa ii fie contracandidat

    Raspunde
  4. Lia Ardeleaaaaaan! :()))))))))))))))))))) !!!!!

    Raspunde
  5. Îmi amintesc faptul că la începutul anilor 1990, platformele-program scrise de fiecare grupare din acel timp conțineau fără excepție termenul de alegeri libere. Practic de aici se pleca în democrație, chiar dacă puțini puteau să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat acest termen. Alegerile sau simulacrul organizat de comuniști la care am participat erau și ele libere, numai că înscrierea candidaturilor era maculată de condiții de apartenență la PC. Acum, după mai bine de un sfert de secol de libertate scoasă din joben, avem aproape același tip de alegeri, de data asta libere, numai că deosebirea este făcută de un alt tip de criteriu. Câștigă doar cine vrea cineva. Și sunt alegeri libere. În primele competiții electorale de după 1990 s-a exersat capacitatea de repliere a unora într-un sistem bine gândit care să permită consolidarea lui pe mai multe generații astfel încât în cel mai scurt timp în punctele cheie să poată fi trimiși doar cei care răspund într-un anumit fel cerințelor, noi sau vechi. Până aici este doar teorie. Voi încerca exemple:
    În Arad, oraș ce nu poate fi lăsat pe mâna providenței sau a întâmplării, s-au ales patru primari câte un mandat și apoi al cincelrea cu mandat nedefinit. Până în 2004 s-au făcut multe tatonări dar nu s-a reușit ca vreunul din ei să fie atras sau înregimentat în sistem. Privind acum în urmă, cu toate încercările de a-i discredita pe rând mai ales în presa locală din vremea fiecăruia, aceștia fără excepție au spus pas invitației. Semn că niciunul nu a putut fi dovedit ca și corupt sau hoț pentru a fi șantajat. Din nefericire trei dintre ei nici nu mai sunt printre noi. Și când au vrut să mai candideze nu au avut nici o șansă întrucât deja omul providențial pentru sistem a fost îmbrățișat de acesta și curând nu vor fi șanse de a-l scăpa din brațe. La început a apărut ca o alternativă la un PSD măcinat doar la București de un Năstase prea încrezut, deși în Arad partidul nu era foarte bine reprezentat la acea vreme. În primii patru ani de mandat PDL-ul s-a consolidat puternic pe imaginea și scălâmbăielile unui Băsescu atotcunoscător, (ceea ce spune ceva despre IQ-ul celor care aleg,). Această consolidare înseamnă foarte mult. Oameni în absolut toate locuriel cheie. Iar pentru alegeri cheia stă în două holuri. La INS și AEP. Pe rând, în funcție de cum evoluează numărătoarea de după ora 21. Cine crede că alegerile în România sunt corecte ori nu vrea să creadă altceva ori nu poate să priceapă unde pot interveni aceste instituții. O țară din care s-au furat cca 20 miliarde de euro în așa scurt timp trebui obligatoriu să aibă hoți prin toate instituțiile statului. Începând de la cele care confirmă alegeri până la cele care dispun de bugete. Cu oameni se fac toate hoțiile, nu cu aparate. Legea este, pentru cei mai mulți dintre noi făcută să credem că sunt eliminate toate posibilitățile de fraudă. Doar că unele mici detalii pot fi speculate de unii, fără ca ceilalți să știe. Spre exemplu, buletinele de vot exprimate și validate se păstrează un anumit termen la arhiva judecătoriilor din județ. După care se distrug. Termenul nu este mai mare de trei luni. Or, în acest termen. Dacă s-ar depune contestații și s-ar cere renumărarea lor efectivă, această solicitare este exclusiv la mâna judecătorului, care vrea sau nu să o admită. De cele mai multe ori nu vrea pe motivul că deja lucrurile funcționează, sunt validate și cel ales a depus jurământul, iar o întorsătură ar da rău în multe medii. Așa că se lasă lucrurile așa cum s-au stabilit ele. În ziua alegerilor, o rețea foarte bine pusă la punct, face tot ce-i stă în putință să prezume rezultatele iar la ora 21, în ciuda procesului verbal semnat de toți observatorii, la BEJ vor fi introduse în sistem date prefabricate pentru ca rezultatul să fie cel scontat. Chiar și sacul cu voturi va corespunde în cazul unei contestații de renumărare la 24 ore. Și apoi cine mai are chef să se bată cu sistemul în justiție? Pe acest considerent toți cei care știu că sunt furați renunță la a-și mai căuta drepturile. Și bine fac.
    Pentru acest an alegrile locale deja sunt câștigate înainte de orice vot exprimat. Toți competitorii care și-au anunțat intenția nu fac altceva decât îl legitimează pe actualul primar cu un nou mandat câștigat pe „drept în urma unor alegeri”. Ceea ce lui îi servește în plan de imagine foarte bine. Eu le-aș sugera tuturor să se retragă și să-l lase să concureze singur precum primarii din anii de dinainte de 1989. Și atunci rânjetul de câștigător i se va transforma în rictus penibilus. Sau poate chiar în rectus penibilus. Cine știe?
    Așa nu-și vor mai cheltui banii și timpul pe prostii. Există în acest caz opțiunea de a nu ne prezenta la vot. Și va câștiga un mandat cu cca 2000 de voturi sau pe acolo. Crede că este o variantă de bun simț din partea celor care s-au anunțat că vor vrea să candideze.

    Raspunde
  6. Ii rector la UAV cumva si o cheama Ramona? :))))

    Raspunde
  7. O fi o rectora,o fi Doamna Falca?

    Raspunde
  8. Asta e vrajeala sa mai spele din incompetenta PSD-ista din Arad.

    Raspunde
  9. La Arad nici o femeie nu poate castiga primaria in afara de una singura
    Aceea este Geanina Pistru

    Raspunde
  10. Cei de la psd sunt prea orgoliosi in zadar.Eu zic ca vor veni cu un independent si vor incerca sa faca ceva jocuri politice sa fie sustinuti de alde si eventual ceva societate civila care este subtire.Imi pare rau ca nu s-au trezit nici dupa ce doctorul cu nume de tren i-a flituit.

    Raspunde
    • Cristoiu de Arad 29 martie, 2016, 1:49 pm

      Cu orgoliu nu se stie inca, de ce sa-i flituiasca doctorul ?
      Era prea bun pentru ei ?
      Eu cred ca adevarul este altul. Falca s-a speriat de rezultatele din sondaje adica „independent sustinut de PSD” si l-a retras urgent. Acum normal ca doctorului i s-a urcat la cap sa candideze si la PMP era ocupat, i-au gasit alt partid din sfera de indluenta a PNL.
      Speram sa gaseasca PSD un alt candidat mai bun decat vienezul si sa-l zboare pe Falcao.

      Raspunde
      • Buna argumentatia, dar unde gaseste PSD un independent sa intre in lupta electorala atat de tarziu ? Si in al doilea rand, daca e independent inseamna ca trebuie sa aiba resursa proprie pentru campania electorala, daca ii ofera PSD, mai e independent ? Si in al treilea rand, trebuie sa fie un om cu o oarecare notorietate, dispus sa intre in campanie, daca e dispus, de ce nu a intrat pana acum ?

        Raspunde
  11. Oare Ciupe doarme noaptea ? Cred ca se excita singur gandindu-se la o posibila dar improbabila sustinere din partea Psd-ului.
    Saracu martafoi nu stie ca daca PSD da cel mai mic semnal ca l-ar sustine, Ciupilica dispare instant la ordinul maimutoiului de Falca.
    Ca o parere personala si vad ca s-a mai spus pe aici, ALDE va sustine candidatul pe care il va propune PSD in schimbul locului 4 pe lista de consilieri a lui Ciupe.

    Raspunde
  12. Mda! Dar despre lansarea de sâmbătă de la Gurahonț a fiului preotului nimic??? Faptul ca AU IMPLICAT copiii de la grădiniță si de la şcoală vi se PARE NORMAL? Ca si pe vremea împuşcatului când se ridicau osanale conducătorului mult iubit!

    Raspunde
  13. E Ramona Lile…tot satul stie

    Raspunde
  14. Singura femeie care as vota-o si de care ii este frica lui gogu este Lizica Mihut.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.