Își ducea fiica la școală, când a fost OPRIT DE POLIȚIȘTI din cauza unui stop spart. A FOST ARESTAT PE LOC! MOTIVUL este HALUCINANT!

Își ducea fiica la școală, când a fost OPRIT DE POLIȚIȘTI din cauza unui stop spart.  A FOST ARESTAT PE LOC! MOTIVUL este HALUCINANT!

Un bărbat care îşi conducea fiica la şcoală a fost tras pe dreapta de poliţiști din cauza unui stop spart. La scurt timp, agenții l-au reținut, citindu-i drepturile.

Conducătorul auto a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută atunci când a fost oprit de polițiști. După ce a fost verificat în baza de date, agenţii au decis să-l aresteze pe bărbat, iar motivul este halucinant!

Pe numele său figura un mandat de arestare din 2002 pentru o casetă video nereturnată.

James Meyers, în vârstă de 37 de ani, închiriase în urmă cu 14 ani caseta video cu filmul “Freddy Got Fingered”. Bărbatul a uitat să mai ducă înapoi caseta, așa încât centrul de închirieri casete video a depus o plângere la poliție pe numele său.

arestat

Între timp, centrul de închirieri casete a dat faliment cu mulți ani în urmă, iar cauza nu a fost faptul generată de caseta nereturnată de Meyers.

Omul a fost dus în cătuşe în arestul poliţiei, iar cazul său va fi judecat pe 27 aprilie.

După ce informaţia a apărut în presă, actorul Tom Green (FOTO jos), vedeta filmului “Freddy Got Fingered”, a anunţat că-i va plăti lui Meyers cheltuielile de judecată.

“Tocmai am văzut ştirea şi încerc să mă conving că e reală”, a mai scris Tom Green pe pagina sa de Twitter.

maxresdefault

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.